Вписаха увеличението на Пълдин Лайън Груп АДСИЦ

432

С решение на Софийски градски съд в регистъра на търговски дружества се вписа увеличението на капитала на Пълдин Лайън Груп АДСИЦ-София, съобщават от БФБ-София.
Фондът успешно увеличи капитала си с минимално изискуемите 30%, до 650 хил. лв., чрез издаване на нови 150 000 безналични поименни акции с право на глас с номинална стойност 1.00 лв. всяка една.

Пълдин Лайън Груп АДСИЦ има сключен предварителен договор за покупка на недвижим имот в региона на Добрич с площ от 1019.076 дка., за което е направено авансово плащане. Общата стойност на сделката се очаква да възлезе на 350 хил. лв.

Плановете на фонда до 2009 г. предвиждат да бъдат инвестирани до 4.5 млн. лв. в земеделски земи, които в последствие да бъдат отдадени под аренда или препродадени.

Учредители на дружеството са Марин Маринов и ИД Елана Високодоходен Фонд, притежаващи съответно 70.00 и 30.00% от капитала.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

По-спокойни за утрешния ден с новия ипотечен кредит на БАКБ

„Лихвите се вдигат, Вашата-не“ е посланието на новия кредитен...