За дивидент и продажба на имоти гласува ОСА на Балкан проджекти мениджмънт

502
За дивидент и продажба на имоти гласува ОСА на Балкан проджекти мениджмънт

Акционерите на Балкан проджекти мениджмънт ЕАД () решиха на провелото се на 18 юни ОСА да се разпредели чистата печалба на компанията в размер на 1.32 млн. лв. за изплащане на дивидент от 13.165 лв. за лот.

Освен за разпределяне на печалбата от 2007 г. акционерите гласуваха и за продажбата на недвижими имоти, собственост на компанията, както и за преобразуване на дружеството от ЕАД в АД.

С цел теглене на кредит за рефинансиране ще се ипотекират сграда Сулфониране, сграда Помпена станция и сграда Склад ГСМ, машини и съоръжения на територията на завод Верила, собственост на Балкан проджекти мениджмънт EАД, одобри още ОСА.

Последната дата за сключване на сделки с акциите на дружеството, даващи право на дивидент е 30 юни. Началният срок за изплащане на дивидента ще е 1 юли.

Към момента няма въведена оферта за продава. Видимите поръчки за купува варират от 110 лв. до 138 лв. Вчера се изтъргуваха 3 акции на цена от 169 лв.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg