ЗММ-Сливен оставя печалбата за 2006 г. неразпределена

424
Акционерите на ЗММ-Сливен АД-гр. Сливен ще гласуват решение за отнасяне на печалбата на дружеството за 2006 г. в размер на 682 хил. лв. към неразпределената печалба от минали години, съобщава БФБ-София.

По време на Общото събрание на акционерите на компанията, което ще се проведе на 5 юни, ще се вземе решение и за промени в устава и органите за управление, а на гласуване ще се подложат доклада на управителните органи за дейността на дружеството през 2006 г. и годишния финансов отчет за 2006 г.

Последната дата за сключване на сделки с акциите на дружеството, в резултат на които приобретателят ще може да упражни правото си на глас в предстоящото общо събрание, е 19 май 2007 г.

В края на март стана ясно, че мажоритарният собственик на дружеството- ЗММ - България холдинг АД-София, притежаващ 92.89% от капитала, възнамерява да отправи търгово предложение към останалите акционери на 25 април тази година.

Вчера по позицията се изтъргуваха 5 акции на ниво от 38.18 лв., или с 30% по-скъпо от предходната сесия.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg