ЗСК-Лозово реинвестира печалбата от 2006 г.

652
Акционерите на ЗСК-Лозово АД-Бургас взеха решение дивидент за изминалата 2006 г. да не се изплаща, като печалбата за периода да се реинвестира в дружеството, съобщава БФБ-София.

За 2006 г. компанията има нетна печалба в размер на 340 хил. лв. спрямо положителен финансов резултат от 162 хил. лв. за година по-рано.

За първите три месеца на 2007 г. дружеството отчита нетна печалба от 241 хил. лв. срещу 56 хил. лв. печалба за първите три месеца на година по-рано. Нетните приходи от продажби за периода са 1.256 млн. лв., като нарастват с 22.54 на сто за последните 12 месеца.

Основният капитал е 91 хил. лв., а собственият – 5.897 млн. лв. Предметът на дейност на компанията е производството на стоманобетонови елементи, арматура, метални
изделия, дърводелски услуги, сделки по производството и транспортирането на бетонови разтвори.

Последната сделка с акциите на дружеството на Българска фондова борса бе сключена на 3 октомври 2006 г. на цена от 1.40 лв. за брой.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

По-спокойни за утрешния ден с новия ипотечен кредит на БАКБ

„Лихвите се вдигат, Вашата-не“ е посланието на новия кредитен...