ЗСК Лозово ще залага ДМА за 1.5 млн. лв.

1113
ЗСК Лозово ще залага ДМА за 1.5 млн. лв.

„Вземане на решение за предоставяне на дълготрайни активи(недвижими имоти), собственост на ЗСК Лозово, чиято обща балансова стойност съгласно последния одитиран финансов отчет на дружеството не надхвърля 1 500 000 лв. като обезпечение на бъдещо вземане на Сосиете Женерал Експресбанк или друга действаща в страната банка към Билд Инвест ЕООД, при сключване на съответен договор за кредит в размер не по-голям от 500 000 лв."

Подобно решение ще обсъждат акционерите на публичната компания по време на насроченото за 12 ноември извънредно общо събрание.

Вземането, което ще бъде обезпечено, ще бъде със срок на погасяване не по-дълъг от 10 години и годишна лихва не по-висока от 14%.

Акционерите предстои да дадат и съгласие на членовете на СД, включително новоизбрания такъв, да извършват от свое или от чуждо име търговски сделки, да участват в търговски дружества като неограничено отговорни съдружници, както и да бъдат прокуристи, управители или членове на съвети на други дружества или кооперации, когато се извършва конкурентна дейност на дружеството.

Акциите на ЗСК Лозово не са търгувани на БФБ-София от над две години. Цената се е заковала на 185 лв., като на това ниво се прехвърлиха за последно 208 лота на компанията.

ЗСК-Лозово произвежда различни видове бетонови, стоманени и стоманобетонови елементи, включително и с предварително напрегната армировка. Произвежда и доставя бетонови, циментови и варови разтвори за собствени и външни строителни обекти.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Коментари

анонимен
# 0
21:10 | 1 October 2010
При това ръководство отдавна трябваше да влезе икономическа полиция и прокуратурата заедно с данъчните, но за голямо съжаление над тях имаше политически чадър най-вече от Иван Костов и ДПС. Ако има съд в тази държава -мястото им е в затвора.
Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg