Парите ще шумят за 12-а поредна година, събитието е на 2 и 3 юни

870
Парите ще шумят за 12-а поредна година, събитието е на 2 и 3 юни

Едно от най-популярните икономически събития в страната ще стартира за 12-и път след по-малко от 24 часа.

Форумът Шумът на парите, организиран от Profit.bg, ще се състои на 2 и 3 юни, като и тази година, заради епидемиологичната обстановка в страната, ще се проведе онлайн.

Събитието ще бъде излъчено както на сайта ни, така и в YouTube и фейсбук страниците на Profit.bg и Novini.bg.

Шумът на парите ще стартира с панел „Лични финанси“ от 9 часа, като от дискусията ще научим как управлявахме парите си по време на пандемия и кои са най-популярните вложения в последните месеци.


Следващата дискусия е „На пазар“, в която си поставяме за цел да ви запознаем с начините за успех в онлайн пространството, както и да отговорим на въпроса доколко сигурни са онлайн разплащанията.

Първият ден приключва с „Двигатели на растежа“, от където ще научим как се справят българските компании във време на пандемия, също така ще чуем екстертното мнение на известен икономист и фондове за дялово инвестиране.

Ето и всички лектори от първия ден на Шумът на паритеБроени дни остават до 12-ото издание на едно от най-големите икономически събития, провеждани у нас

На 3 юни очаквайте нова порция интересни дискусии, като заедно с топ банкерите на България ще обсъдим лихвите по депозитите и кредитите, а с имотните агенции и големите строителни компании ще дискутираме пазарите в големите градове на страната – София, Пловдив и Варна.

Най-обсъжданите теми напоследък – дали цените на имотите ще продължат да поскъпват и в следващите месеци, както и дали имотите са добра инвестиция по време на инфлация, също ще получат своите отговори.

Ето и всички лектори от втория ден на Шумът на паритеФорумът Шумът на парите, организиран от Profit.bg, ще се проведе на 2 и 3 юни

Дебютният панел „Employer Branding” пък ще представи гледната точка на няколко водещи компании от различни сектори. Ще чуем мнението им за най-ценните качества, които работодателите търсят днес и как компании се стараят да запазят кадрите си.

Медийни партньори на събитието са: Novini.bg, Fakti.bg, Imot.bg, Dnews.bg и Дарик радио.

Организационен партньор на събитието е агенцията за PR и маркетингови услуги Well Done.

50% от лекторите на Шумът на парите с дебют на събитиетоПървото си участие ще запишат и четирима чуждестранни лектори, които ще включим от различни точки на Стария континент

Българският бизнес

Подобни статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg