Енергоремонт Холдинг ще рехабилитира машини на Мини Марица Изток

2013
Енергоремонт Холдинг ще рехабилитира машини на Мини Марица Изток

„Енергоремонт Холдинг“АД  в партньорство с АББ Аутомацион ГмбХ, Германия и „Българска Енергетика“АД в Обединение, подписа нов договор  с „Мини Марица Изток“ЕАД за частична рехабилитация на 3 кофоверижни багери от типа SRs 2000.
 
Обхватът на договора включва замяна на задвижвания по ходовата част от главна багерна част с нови задвижвания, управлявани от модерни честотни преобразуватели и замяна на съпровождащата сенсорика, съобщават от "Енергоремонт Холдинг".
 
Холдингът ще демонтира старото оборудване, ще извърши саниране на ел.залата в долната багерна част, в която ще бъдат поместени новите уредби с честотни преобразуватели и манипулантските кабини, ще монтира ново доставено оборудване и ще сътрудничи при пусково-наладъчните дейности и 72 часови проби под товар.
 
Срокът на изпълнение на договора е 24 месеца. Успешната му реализация ще гарантира  безаварийна работа на оборудването и непрекъсваемост на производствения процес в „Мини Марица Изток”.
 
През последните минната промишленост е едно от ключовите направления в дейността на „Енергоремонт Холдинг”, което е основа на стабилното му развитие.Новият договор е продължение на съществуващото дългогодишно партньорство  между „Енергоремонт Холдинг”АД и „Мини Марица Изток”ЕАД.
 
Поредния проект, който холдингът  изпълнява съвместно с  АББ Аутомацион, световен лидер в производството на технологии за енергетично и ооборудване, показва, че той е предпочитан, надежден и коректен партньор за международните и български компании.
 
ЕРХ има натрупан опит в ремонти, рехабилитация и обновяване на минно оборудване, гарантира най-високо качество и прецизност при реализация на проектите и разполага с необходимия кадрови потенциал. 

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg