Набират българи за работа във fast food вериги в Германия

10779
Набират българи за работа във fast food вериги в Германия

© Pixabay

Агенцията по заетостта и EURES България, в сътрудничество с германската Федерална агенция по труда, набират кандидати за работа в ресторанти от типа на McDonald’s, Burger King, Pizza Hut, Kentucky Fried Chicken и др.

Освен тези позиции, кандидати се търсят и за работа в хотели и ресторанти, разположени из цяла Германия. Това става ясно от сайта на родната Агенция по заетостта

Заплатите са 1500-2300 евро, в зависимост от професията, професионалната квалификация, професионалния опит, региона и колективните договори, пише в обявата.

Работното време е на пълен работен ден, 40 часа седмично, както и на смени при fast food ресторантите. Работодателят оказва подкрепа при наемането на жилище, която се изчерпва с предоставяне на контакти.

Въпреки Brexit Англия търси наши готвачиВъпреки популистката реторика във Великобритания относно българските граждани бизнесът в страната съвсем официално набира готвачи от България.

Кандидатите следва да изпратят по електронна поща: автобиография в EUROPASS формат (задължително) на немски или английски език, кратко мотивационно писмо, диплома за завършено професионално образование, сертификати в оригинал и с превод, документи за образование по специалността, препоръки от предишни работодатели (при наличие). Всички документи трябва да са с превод на немски и/или английски език.

Одобрените по документи кандидати ще бъдат поканени на интервюта, които ще се провеждат от представители на ЦЧСП-Магдебург и Бремен, както и с двама немски работодатели. Интервютата ще се провеждат на немски език.

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg