Profit.bg стартира видео уроци

704
Profit.bg стартира видео уроци

Видео уроци е най-новата инициатива на Profit TV. Днес читателите и зрителите на сайта ни ще могат да се запознаят с дейността на колективните инвестиционни схеми у нас.

Водещ на нашия първи урок е брокерът на ИП Капман Ангел Хаджийски.

От стартирането на Profit TV до днес екипът ни осъществи общо 17 видео интервюта и засне 10 пресконференции и презентации.

Ежедневно всеки от вас може да се запознае с най-важните новини в нашата “Новинарска емисия”. Два пъти седмично коментар за събитията на капиталовия пазар можете да наблюдавате от брокерите на Бултренд Брокеридж.

От началото на годината Profit.bg пусна други две основни категории, а именно Котировки и Бюлетин.

Раздел “Котировки” позволява на всеки потребител да следи сключените на Българска фондова борса сделки, съответния купувач и продавач, както и измененията на четирите основни индекса.

След всяка транзакция, за улеснение на инвеститорите на сайта, могат лесно да се проследят най-повишаващите и най-понижаващите се Топ 10 емисии, както и книжата с изтъргувани най-високи обеми и най-много сделки за днешната борсова сесия.

Раздел "Бюлетин" е създаден отново в помощ на инвеститорите, като в него публичните компании изнасят регулярните си новини и отчети, за да подпомогнат взимането на инвестиционно решение от страна на участниците на БФБ.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg