Profit.bg знае как да работи, но и как да се забавлява

1442
Profit.bg знае как да работи, но и как да се забавлява

Не знам дали някога сте се замисляли какво е от другата страна на бариерата? Посещавате всеки ден сайта ни, четете статиите, писани от нас, пишете на разнообразни теми във форума, давате своето мнение, гласувайки на анкетите, но... Нали знаете, че винаги има едно "Но". Запитвали ли сте се каква е атмосферата тук в екипа на Profit.bg по време на работа? Може би, а може би не...

Аз обаче искам да ви заведа "на другия бряг" и да ви разкажа малко повече за нас и нашия екип. Стъпка по стъпка това малко "дете" Profit.bg порасна и започва да става голям "човек". Имам предвид, че наистина сайтът ни се разрасна много във всяко едно отношение: като екип, като идеи, като брой четени статии и прочие.

Разбира се, че това ни радва! Но защо ви пиша по този въпрос? Защото вие, нашите скъпи читатели, сте част от цялото това развитие. Защото всичко, което правим, го правим за вас! За да можете да се информирате за всичко в света на икономиката и финансите, а от време на време да се позабавлявате с някоя любопитна статия. И именно защото ви ценим изключително много, днес реших да ви разкажа за нас - екипът на Profit.bg.

Идваме сутрин, изпиваме сутрешното си кафе, обмисляйки какво точно да ви поднесем за "добро утро", да не казвам, че в повечето случаи сме толкова старателни, че правим това дори предния ден вечерта, за да сме сигурни, че хубавата идея няма да избяга от главата ни, след като се събудим от сън. След което започва да кипи усилен труд. Щракане по клавиатурата, телефонен звън, размяна на реплики от рода на: "Енемона прави IPO, аз ще го напиша!" и с доволна физиономия въпросният човек от екипа се залавя за работа. Толкова доволна, че дори можеш да видиш широката му усмивка, докато пише новината. И онова вълнение, което го е обзело, питате се какво е то? Вълнение статията да бъде написана професионално и да бъдем първите, които ще ви я поднесат. Разбира се, това е само малък пример, за да добиете представа за това какво се случва тук в "кухнята" на Profit.bg. Може би редовете, които сега пиша ще ви се сторят леко забавни и ще ги четете с усмивка на уста, което именно е целта ми, но трябва да ви кажа съвсем откровено, че всеки един от нашия екип може да потвърди, че никак не е лесно да се прави всичко това. Лесни неща в живота почти няма, а пък и да има, аз съм на мнение, че те не са толкова интересни. Та, ние не се оплакваме, че не е лесно, ами просто споделяме онова, което се случва, за да изглежда Profit.bg по този начин и за да ви дава цялата информация, от която се нуждаете.

Но... Отново идва онова "Но". Не си мислете, че екипът ни се състои от разни скучни дами и господа, които по цял ден щракат по клавиатурата, забили безжизнен поглед в монитора! Съвсем не! Ние в Profit. bg сме хора като всички останали и умеем да се забавляваме, при това с цяло сърце! Доказателство за това е първият ни тийм билдинг, който си подарихме за Коледа. Направихме си страхотна екскурзия до едно селце, близо до Троян - Шипково. И за наше щастие, дори времето беше в хармония с настроението ни, защото навън грееше слънце през цялото време - точно такова беше и в душите ни. Ние се стараем да пишем като професионалисти, но в същото време и да ви поднасяме информацията така, че да бъде достъпна и интересна. С няколко думи: в Prоfit.bg правим всичко с цяло сърце. Ако ще работим, работим усилено, ако ще се забавляваме (само вижте снимките и ще ви стане ясно), то отново веселбата ще е пълна. И знаете ли кое е доказателство за това, че всички ние харесваме и обичаме работата си? Само забележете част от снимките на компаниите, за които ежедневно пишем... Освен че се посмяхме и потанцувахме до насита, разходихме се до самите дружества и гордо ги щракнахме по няколко пъти, за да си запазим хубав спомен, който именно днес подаряваме и на вас с цяло сърце. Защото Profit.bg не прави половинчати неща!

Имахме възможността да се разходим из красивия Троян, да отскочим до Троянския манастир, който наистина ни заинтригува много, но най-вече имахме възможността да се отпуснем и да си кажем: "Трудът ни е тежък, но си струва. А след такъв труд, почивката е още по-сладка и заслужена". Разбира се, това не означава, че слагаме край на нещата. Напротив! Екипът ни ще продължава да работи все така усилено и все повече и повече ще се старае да бъде точно това, което се харесва на вас- уважаемите читатели. Чакат ни още повече изненади, а това означава, че те чакат и вас! Защото всичко, което правим е за вас!

И понеже по Коледа се случват чудеса, както се казваше в една красива приказка, ние искаме да ви благодарим за това, че подкрепяхте през тази почти една година "чудото", наречено Profit.bg. То се роди пред очите ви, порасна и продължава да расте и да ви изненадва с нови и нови неща всеки ден. Искаме да ви благодарим за това, че имахте търпението да бъдете с нас, през всичко, през което преминавахме и да ви кажем, че без вас нищо нямаше да бъде същото!

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg