Стипендиантите на БФБ-София с пореден голям успех

686
Стипендиантите на БФБ-София с пореден голям успех

© БФБ

Стипендиантът на Българска фондова борса–София Иван Ангелов издържа успешно изпита за първо ниво на професионалната акредитация Chartered Financial Analyst (CFA).

Така за трите години, откакто БФБ-София отпуска стипендиите, всички млади и талантливи стипендианти преминаха успешно първото ниво и се реализират професионално на капиталовия пазар в страната ни.

До 8 септември се подават документите за участие в тазгодишния конкурс на БФБ-София за две стипендии за подпомагане явяването на изпит за първо ниво на професионалната акредитация Chartered Financial Analyst (CFA), съобщават от фондовата борса.

Отпускането на стипендиите е част от инициативите на БФБ-София за по-добро финансово образование в България и това е четвъртото издание на конкурса.

Стипендиите покриват ранната такса за регистрация и ще бъдат предоставени на кандидати, които се явяват на изпита за първи път.

За да бъдат допуснати до конкурса, кандидатите трябва да имат завършена или да са последна година бакалавърска степен, или да имат четиригодишен професионален опит.

Конкурсът е отворен и за кандидати, които отговарят на условията и като комбинация от образование и професионален опит, който е натрупан в последните четири години. Всички изисквания са достъпни на страницата на БФБ.

Конкурсът ще се проведе в два кръга: подбор по документи, при който ще бъдат допуснати единствено кандидатите, отговарящи на изискванията, и изпит, който ще се проведе на 16 септември 2017 г.

Кандидатите трябва да представят: попълнен формуляр за кандидатстване, актуална автобиография, академична справка и мотивационно писмо.

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg