Сирма Бизнес Консултинг представя свои проекти на събитие в САЩ

989
Сирма Бизнес Консултинг представя свои проекти на събитие в САЩ

Сирма Бизнес Консултинг, представена от своите изпълнителни директори Цветомир Досков и Величко Тодоров, е спонсор и презентатор на престижното технологично събитие Oracle Industry Connect 2018, което ще се проведе между 10 и 11 април в The New York Hilton Midtown, Ню Йорк.

Двудневната конференция Oracle Industry Connect 2018 събира на едно място индустриални представители и водещи фигури, клиенти на Oracle, които ще споделят ценни съвети за идентифицирането и решаването на сложни предизвикателства.

Запознавайки се с последните тенденции и постижения в различни индустрии, използващи решенията на технологичния гигант Oracle, участниците ще обменят идеи, технологична експертиза и знания.

Лидери и експерти в областите комуникации, строителство и инженеринг, енергетика и комунален сектор, финасови услуги, здравеопазване, туризъм, застраховане, науки за живота и търговия, представят най-добрите практики при въвеждането на критични за бизнеса приложения, ключови за съответната индустрия.

Освен презентациите, разпределени по области, участниците ще имат възможности за среща с изявени лидери на мнение, експерти, установяване на контакти, демонстрации на мултииндустриални взаимодействия.

Нашите колеги ще споделят своя опит в развитието на FlexCube и OBIEEE в България и региона, проектите за upgrade на FC 12 и т.н., посочват още от Сирма Бизнес Консултинг.

Програмата на панела “Финансови услуги” включва теми, като цифрови платформи, облак, блокчейн, машинно обучение, платформи за данни и т.н. Дискусии в специализирани групи ще разгледат казуси от корпоративното и ритейл банкиране, застраховане, рискове и регулации в сектора.

Презентаторите ще представят различни свои решения, които показват финасови услуги с фокус върху клиентите, нови идеи, модели в обслужването, прилагане на технологични иновации в управлението на данни и анализи на риска и съответствието.

Ще се разгледат и примери за облачни иновации в областта на финасовите услуги, кои са движещите сили и предпоставките за успех.

През 2017 г. Oracle Industry Connect се проведе в Орландо, Флорида, където бяха представени 161 презентации, 139 специални теми, 50 кръгли маси и привлече над 2000 посетители.

За повече информация за събитието: https://www.oracle.com/oracleindustryconnect/overview.html 

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg