Сирма Груп Холд вече има и компания в Албания

1169
Сирма Груп Холд вече има и компания в Албания

В края на миналата седмица (17 февруари) е регистрирано дъщерно дружество на Сирма САЩ в Албания, информират от публичната компания Сирма Груп Холдинг.

Новоучредената компания е с капитал от 3.5 млн. албански леки или приблизително 25 600 евро. Името на новоучреденото дружество е Sirma SHA, Тирана.

Новото дружество е учредено безсрочно. Дружеството има следните ръководни органи: един изпълнителен директор и три членен съвет на директорите.

Sirma SHA, Тирана има следния предмет на дейност: „дизайн, разработка, маркетинг, продажби, внедряване, обучение, тестване и поддръжка на софтуерни продукти и интегрирани решения, включително управление на софтуерен проект, консултантски услуги в областта на информационните и комуникационните технологии; търговия с хардуер и софтуер; продажба и имплементация на ИКТ системи; счетоводни услуги и други свързани дейности, които не са забранени от закона“.

Книжата на Сирма Груп Холд се търгуват днес на цена от 1.156 лв. за брой.

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg