Сроковете в конкурса Стартирай 4.0 се удължават

493
Сроковете в конкурса Стартирай 4.0 се удължават

Заради големия интерес от страна на предприятията у нас сроковете в състезанието „Стартирай 4.0“ са удължени. Кандидатите могат да подават заявки на уебстраницата на Шнайдер Електрик България до 31 юли, съобщават от компанията.

Срокът за подаването на завършена кандидатура се удължава с два месеца и е до 30 септември. Журирането ще протече от 1 до 31 октомври 2021 г.

„Вече 30 компании подадоха заявки за участие в надпреварата“, пояснява Христо
Николов, продуктов мениджър в Направление „Индустриална автоматизация“ на
Шнайдер Електрик България.


„Като удължаваме сроковете за заявка и изготвяне на проектите, ние като организатори даваме шанс на повече предприятия да участват, както и достатъчно време за кандидатите да изготвят спокойно своите проекти и презентации. В хода на срещите установихме, че макар да е интересна, темата е все пак нова и компаниите имат нужда от повече време, за да изградят верния подход“, допълни той.

Конкурсът „Стартирай 4.0“ цели да подпомогне българската индустриална общност по пътя на дигиталната трансформация в производството. Право на участие имат всички предприятия, които произвеждат продукти за крайно потребление на територията на България.

Пълните условия са поместени на уебстраницата на Шнайдер Електрик.

Основен организатор е Шнайдер Електрик България, който осигурява голямата награда.

Инициативата се осъществява в партньорство с Професионалната асоциация за роботизация и автоматизация (ПАРА), както и с участието на Либхер Хаусгерете Марица и Монделийз Интернешънъл. Партньорите вече излъчиха членове на журито и ще подпомогнат процеса на консултиране на участниците.

Отличените две предприятия ще получат безплатно лицензи за три дигитални приложения на Шнайдер, както и цялостната интеграция на проекта. Награди се осигуряват и от Коника Минолта.

Българският бизнес

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg