Топ работодател търси топ служители

2565
Топ работодател търси топ служители

© PMI

77 000 служители по целия свят са избрали за свой работодател Филип Морис Интернешънъл. 

Всяка година повече от 1000 от тях променят позицията си в компанията, а краткосрочните и дългосрочни назначения в офиси в различни части на планетата им предлагат неограничени предизвикателства и кариерни възможности.

Филип Морис има ясно структуриран процес за подбор на служители, който е почти еднакъв във всяка от държавите, на чиято територия оперира. Целта: всеки кандидат да премине през няколко еднакви за всички стъпки, за да бъде оценен честно и справедливо.


Като глобална компания, Филип Морис Интернешънъл е носител на сертификата Global Top Employer, който отличава всички офиси на компанията по света като водещ работодател. Тя е определена от платформата Kununu, оценяваща прозрачността на работното място, за топ компания.

Признания за работата си в полето на HR компанията получава и от водещата международна неправителствена организация CDP, както и от Glassdoor.

За трета поредна година Филип Морис България е носител на наградата Top Employer, която се връчва на международни компании за водещи практики в областта на човешките ресурси. 

"Половината от мениджърските позиции в България са заети от жени, като Филип Морис е единствената международна компания, носител на сертификата за равно заплащане между половете Equal Salary Certificate", казва Анелия Иванова, мениджър Комуникации.

  • До 2025 г. 40% от ръководните позиции във Филип Морис Интернешънъл да бъдат заети от жени - това е глобалната цел на работодателя днес. До момента този процент е 35. 
  • Компанията предлага и двугодишна стажантска програма, обхващаща всичките й офиси, осигуряваща възможност на студентите трети и четвърти курс да работят по реални бизнес проекти, докато създават уникална мрежа от контакти. 

Повече за Филип Морис България можете да научите от специалния проект на Novini.bg

Българският бизнес

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg