Топ работодател търси топ служители

2197
Топ работодател търси топ служители

© PMI

77 000 служители по целия свят са избрали за свой работодател Филип Морис Интернешънъл. 

Всяка година повече от 1000 от тях променят позицията си в компанията, а краткосрочните и дългосрочни назначения в офиси в различни части на планетата им предлагат неограничени предизвикателства и кариерни възможности.

Филип Морис има ясно структуриран процес за подбор на служители, който е почти еднакъв във всяка от държавите, на чиято територия оперира. Целта: всеки кандидат да премине през няколко еднакви за всички стъпки, за да бъде оценен честно и справедливо.

Като глобална компания, Филип Морис Интернешънъл е носител на сертификата Global Top Employer, който отличава всички офиси на компанията по света като водещ работодател. Тя е определена от платформата Kununu, оценяваща прозрачността на работното място, за топ компания.

Признания за работата си в полето на HR компанията получава и от водещата международна неправителствена организация CDP, както и от Glassdoor.

За трета поредна година Филип Морис България е носител на наградата Top Employer, която се връчва на международни компании за водещи практики в областта на човешките ресурси. 

"Половината от мениджърските позиции в България са заети от жени, като Филип Морис е единствената международна компания, носител на сертификата за равно заплащане между половете Equal Salary Certificate", казва Анелия Иванова, мениджър Комуникации.

  • До 2025 г. 40% от ръководните позиции във Филип Морис Интернешънъл да бъдат заети от жени - това е глобалната цел на работодателя днес. До момента този процент е 35. 
  • Компанията предлага и двугодишна стажантска програма, обхващаща всичките й офиси, осигуряваща възможност на студентите трети и четвърти курс да работят по реални бизнес проекти, докато създават уникална мрежа от контакти. 

Повече за Филип Морис България можете да научите от специалния проект на Novini.bg

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg