7 алткойна, готови за огромен скок през септември

1951
7 алткойна, готови за огромен скок през септември

© Unsplash

Септември се очертава да бъде вълнуващ месец за криптопазара, като няколко токена са готови за зашеметяващи печалби, пише Analytics Insight и изброява: 
 
“Силните претенденти да яхнат бичата вълна този месец са Dogecoin (DOGE), XRP (XRP), Fantom (FTM), Shiba Inu (SHIB), Gala (GALA), The Sandbox (SAND) и InQubeta ($QUBE). В тази статия ще се задълбочим във факторите, допринасящи за бичите настроения около тези криптовалути. Освен това тя ще опише защо те са най-добрите алткойни - събирателен термин за всички криптовалути извън Bitcoin, за покупка този месец”: 
 
InQubeta ($QUBE): Пресечна точка на изкуствения интелект и блокчейн 
 
InQubeta е проект, който се намира в пресечната точка на изкуствения интелект (AI) и блокчейн технологията. С този си революционен ход токенът се стреми да използва мощта на блокчейн, за да реши една болезнена точка в пейзажа на AI: набирането на средства. 
 
Неговото предложение за стойност се върти около това да бъде първата платформа за групово финансиране на стартиращи предприятия с изкуствен интелект чрез криптовалута, базирана на блокчейн. С други думи, предприемачите в областта на AI ще могат да набират средства чрез нейния NFT пазар и токена $QUBE. 
 
3 криптовалути под 1 долар, за които се очаква до 25 пъти ръст за 6 месецаКриптовалути като Cardano и Shiba Inu привличат вниманието заради ниските си цени и потенциала си


Като нововъзникващ токен в предварителна продажба (етап 4) на цена 0,0133 USD, той има значителен потенциал за растеж. Според анализатори тази криптовалута може да се покачи с 3000% през септември, което я прави най-добрата, в която да инвестирате сега, посочва специализираното издание. 

Dogecoin (DOGE): Любимият мемекоин 
 
Dogecoin се издигна и се превърна в сила, с която трябва да се съобразяват всички в криптопространството, въпреки че е вдъхновен от меме. Бичите настроения около водещия мемекойн могат да се отдадат на неговата доминация в тясната си област и представяне на криптопазара. 
 
Различни индикаторите показват нарастваща инерция, което вероятно ще наложи корекция в моментния му спад. В резултат на това той е топ криптовалута за покупка към днешна дата. 
 
XRP (XRP): Водещ протокол за плащане 
 
XRP (XRP) е собственият токен на мрежата на Ripple - протокол за разплащания. Интересът към него нараства, което го прави готов за значителен ръст през септември. 
 
Топ 5 на криптовалутите по търговски обем през 2023Обемът на търговията отразява интереса, търсенето и нивото на активност на дадена криптовалута на пазара


На първо място, токенът ще продължи да се възползва от инерцията от частичната си победа срещу Комисията за ценни книжа и борси на САЩ (SEC). Освен това все по-широкото приемане и интегриране на технологиите XRP и Ripple ще допринесе за силния му ръст през този месец, посочва Analytics Insight. 

Fantom (FTM): мащабируемост и оперативна съвместимост 
 
Fantom (FTM) е платформа, посветена на решаването на предизвикателствата, свързани с мащабируемостта в блокчейн екосистемата. Тя набира популярност заради високоскоростните си транзакции, оперативната съвместимост и интеграцията на DeFi. 
 
Способността ѝ да обработва хиляди транзакции в секунда я прави любима сред разработчиците и децентрализираните приложения (dApps). Това ще засили приемането ѝ, което пък ще доведе със себе си рязко покачване на цената. В резултат на това Fantom е криптовалута, която може да се превърне в чудесна инвестиция заради предстоящия скок в растежа и стойността ѝ. 
 
Shiba Inu (SHIB): Съперник на Dogecoin 
 
Shiba Inu (SHIB), наричан "убиецът на Dogecoin", диша във врата на DOGE като втория най-популярен мемекойн. Той е готов за силен ръст през този месец по няколко причини. 
 
PayPal пуска своя криптовалута, обвързана с долараДигитална монета е токен, емитиран в блокчейна на Ethereum от Paxos Trust Company


Разширяването на неговата екосистема с включването на платформата Shibarium увеличава блокчейн полезността на Shiba Inu. Освен това неговата динамична общност, която е една от най-силните на криптопазара, също ще допринесе за нейния скок. 

Gala (GALA): Най-добрата платформа за игри, базирани на блокчейн 
 
Gala (GALA) е игра, базирана на блокчейн, която има за цел да направи революция в гейминг индустрията. След като тихо набра скорост, тя се подготвя за значително рали през септември.  
 
Нейният модел "игра за печелене" (P2E) ще допринесе за скока в стойността ѝ. Освен това, като една от водещите платформи за игри в блокчейн пространството, Gala се очаква да бъде в челните редици на растежа и разширяването на блокчейн игрите. 
 
The Sandbox (SAND): Създаване на виртуален свят 
 
The Sandbox (SAND) е децентрализиран виртуален свят, в който създателите могат да изграждат, притежават и монетизират игрови преживявания. Тя е на прага на рали и представлява една от най-добрите криптовалути, в които да инвестирате. Това се дължи на иновативния елемент на метавселената, посочва специализираното издание и добавя: 
 
Когато AI и блокчейн се срещнат – една перфектна комбинацияКомбинацията между двете технологии крие много възможности за криптосвета


“Тъй като този виртуален свят се очаква да подобри социалното взаимодействие и да стане обект на масово приемане, The Sandbox ще бъде в центъра на тази революция. Освен това интеграцията на NFT ще допринесе за популярността на този токен”. 

“Гореспоменатите криптовалути са алткойни, които трябва да се наблюдават с напредването на месеца. Техните иновативни концепции и солидни основи ги правят привлекателни инвестиции и токени, които не трябва да се пропускат в инвестиционните портфейли”, пише в заключение Analytics Insight. 
 
Българският бизнес

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg