Лекторите на Шумът на парите – Цветан Алексиев

4851
Лекторите на Шумът на парите – Цветан Алексиев

© Profit.bg

Цветан Алексиев е изпълнителен директор на Сирма Груп Холдинг АД, изпълнителен директор и председател на Съвета на директорите на Сирма Солюшънс АД, председател на Съвета на директорите на Сирма Бизнес Консултинг АД и член на Съветите на директорите на Онтотекст АД, Датикум АД и Panaton Software JSC.

Цветан Алексиев започва работа в Сирма като софтуерен инженер през 1993 г.

Преминава през различни позиции в компанията – ръководител на екип, мениджър проекти, ръководител на отдел. От 2002 г. е изпълнителен директор на Сирма Груп Холдинг АД.


Той инициира преструктурирането на Сирма в холдингова организация и префокусирането на дейността от чисто сървис ориентирана компания към холдингова структура, която управлява инвестиции в различните бизнеси на групата, инкубира и създава нови бизнеси, привлича инвестиции и придобива нови компании.

Алексиев отговаря за цялостното управление на холдинговата структура и бизнес развитието на най-голямата компания в групата – Сирма Солюшънс АД.

Той е завършил магистърска степен по “Компютърни системи” в Техническия университет София.

Цветан Алексиев ще е един от лекторите в панел „Бъдещето на технологиите“, който ще се проведе във втория ден на Шумът на парите. Събитието, което е безплатно за посетители, ще се състои на 31 май и 1 юни в столичния хотел Маринела, зала ЕФЕ.

Повече за събитието можете да намерите на https://profit.bg/forum/ или във Facebook.

Българският бизнес

Всичко по темата Шумът на парите 2017

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg