М. Паячковски, Samsung: Дигитализацията изисква сигурни хардуер и софтуер

3989
М. Паячковски, Samsung: Дигитализацията изисква сигурни хардуер и софтуер

По време на пандемията от COVID-19 се наблюдаваше значителен ръст при дигиталните разплащания, особено през мобилните устройства. Това развитие постави на дневен ред и въпросите, свързани със сигурността на трансакциите, коментира Марек Паячковски, регионален мениджър за Европа на KNOX Partner Program. Той взе участие в 12-ото поредно издание на финансовия форум Шумът на парите. Представителят на Samsung разкри интересни подробности за технологичното решение Samsung Knox, което осигурява дигитална защита за индивидуални и корпоративни потребители – както в хардуерен, така и в софтуерен аспект. 
 
"В едно мобилно устройство се използват различни приложения, а паролите, с които влизате в тях, благодарение на Samsung Knox са напълно сигурни и недостъпни за външния свят. Що се отнася до дигиталните разплащания, Samsung Knox може да съхранява информация за кредитни и дебитни карти в абсолютно безопасна среда", обясни Паячковски.
 
На крайните потребители Samsung предлага My Knox – технологично решение, което е безплатно и е налично през мобилните устройства на производителя. Приложението за съхраняване на пароли Samsung Pass пък дава възможност на собствениците на смартфони и таблети Samsung бързо и безопасно да използват всички приложения, които са защитени с пароли. 
 
"Смятаме, че балансът е най-важен. Трябва да постигнем "златната среда" между сигурността и качественото потребителско изживяване", каза още Марек Паячковски.
 
По думите му поведението на бизнес потребителите също се е променило в последната година с ръста на дигиталните продажби. "Промени се начинът на работа на компаниите, затова ние им осигуряваме подкрепа в съхраняването на данните и гарантираме сигурността както на информацията, така и на устройствата, които използват. Ако има проблем с дадено устройство, то може да се "заключи" и да се отдели от системата", допълни Паячковски. 

 
Samsung допринася за развитието на дигиталната среда, като предоставя услугите и на трети страни. Различни елементи от платформата Knox могат да се използват през партньорската програма на компанията.
 
"Процесът на дигитализация, на който станахме свидетели по време на пандемията от COVID-19, поставя необходимостта от сигурни устройства. Те трябва да бъдат сигурни и от материална гледна точка - да издържат на лоши метеорологични условия, изпускания, удари и т.н. Ние гарантираме сигурна среда за фирмите и потребителите, така че те да могат да общуват лесно и безопасно помежду си", заяви регионалният мениджър за Европа на KNOX Partner Program.
 
По думите му единният интерфейс помага както на потребителите, така и на търговците. Той коментира още, че най-важните неща за клиента са безпроблемното изживяване по време на пазаруване и възможността да има бърз и лесен начин да си купи нещо онлайн - от избора до плащането. 


Българският бизнес

Всичко по темата Шумът на парите 2021

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Коментари

Ali Ahmet
# 0
01:06 | 20 June 2021
ЗДРАВЕЙТЕ! Знам, че толкова много хора са кандидатствали за кредит в продължение на толкова много години и не са били отпуснати поради тази пандемия, някои инвестиционни компании помагат на някои лица в тази страна и други страни. Целта им е да дават заем според месечния ви доход и ако имате нужда от друг вид заем, те все пак ще ви дадат, но ще трябва да преминете през нормалния процес. Имате ли недостиг на пари и имате нужда от пари, за да поправите някои неща, преди да получите заплатата си? свържете се с тях сега, защото те отговарят на хора, които се нуждаят от малко количество кредит, за да се хранят, плащат такса за обучение, преди да получат заплатата си. Организацията може да ви даде заем за покупка на къща, закупуване на кола и също да започне бизнес за вас. Техният лихвен процент е за подкрепа за пандемия е 2%, продължителността на заема не надвишава една година. Компанията дава от 4000 турски лири и повече. Компанията също има своя инвестиционна платформа, която плаща по-високо от всяка инвестиционна компания. Това е техният имейл: vernoninvestmentandloanservice@gmail.com
Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg