Мобилен интернет бонус от А1 за новите потребители на А1 Wallet

2688
Мобилен интернет бонус от А1 за новите потребители на А1 Wallet

© А1

А1 ще даде 3000 МВ мобилен интернет на всеки нов потребител на приложението A1 Wallet, който попълни кратка анкета за дигиталния портфейл.

След регистрация в A1 Wallet потребителите ще получават автоматичен мейл за успешна регистрация, в който ще бъде поместена кратка анкета, а след нейното попълване ще получат и ваучер за 3000 МB мобилен интернет с 30 дни валидност.

Сред нещата, които телекомът иска да научи с провеждането на анкетата са как потребителите биха използвали приложението, как оценяват процеса по регистрация, както и какви допълнителни функционалности биха желали да видят в него.


A1 Wallet е безплатно за изтегляне мобилно приложение, което е съвместимо с Android и с iOS устройства. С негова помощ всеки смартфон може да се превърне в портфейл, а плащанията стават още по-бързи и безопасни.

С A1 Wallet потребителите могат да правят безконтактни плащания на ПОС терминал, да пазаруват онлайн със своята виртуалната карта, да съхраняват всички свои карти за лоялност, да разглеждат най-актуалните брошури за различни големи търговски обекти, да правят преводи по IBAN, както и да правят преводи на пари към другипотребители на приложението само за секунди.

Потребителите на A1 Wallet могат да избират между два плана – безплатен Standard и платен – Premium, с който потребителите имат възможност за безплатно зареждане с банкова карта и безплатни IBAN преводи в лева и евро. Участието в анкетата и получаването на бонуса обаче не са обвързани по никакъв начин с покупка или използване на определен план.

Бонус 3000 MB валидни за 30 дни ще получат всички нови потребители на приложението, които се регистрират в периода от 1 до 30 юни 2020 година и попълнят кратката анкета. Те ще получат имейл с кода на ваучера и указания за активацията му.

Тъй като приложението е достъпно за клиенти на всички мобилни оператори, потребителите, които не са клиенти на А1, ще имат възможност да подарят своите мегабайти на свой близък с номер в мрежата на телекома.

Българският бизнес

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg