Българо-Австрийският Бизнес Форум ще се проведе на 12 юли

1014
Българо-Австрийският Бизнес Форум ще се проведе на 12 юли

На 12 юли в София ще се проведе събитието на Европейски Мениджмънт Център, като инициатор и организатор на Българо-Австрийски Мениджмънт Форум, информират от организаторите.

Българо-Австрийският Бизнес Форум ще бъде открит с личното участие на министър-председателя на Република България Бойко Борисов. Събитието е под егидата на посланика на Република Австрия в България, посланика на Република България в Австрия, търговския представител на Република Австрия в България, ръководителя на Службата за търговско-икономическите връзки към посолството на Република България в Австрия.

Събитието се организира и с любезната подкрепа на Булстрад Виена Иншурънс Груп и Български имоти, също част от групата.

„Инициативата Българо-Австрийски Мениджмънт Форум се оказа изключително навременна и полезна в контекста на динамичните процеси в Централна и Източна Европа с оглед на Европейските перспективи", се казва още в официалната покана за събитието. „Убедени сме, че форумът ще допринесе за продължаване на този процес в областта на представителството на интересите на бизнеса между двете страни".

Партньори в тези усилия са както правителството, Народното събрание, агенции, областни управители, така и кметове, неправителствени организации и много компании с доказана полезна и успешна дейност.

Целта е да се представят възможностите, които дава корпоративното партньорство между Австрия и България; по-добро взаимодействие при усвояване на средствата по фондовете на Европейския съюз, както и възможностите за разширяване на икономическото и бизнес партньорство с Провинция Долна Австрия.

Форумът ще даде представителство на структуроопределящия бизнес в България, институции с влияние и реални възможности, на държавно и регионално ниво, областни управители, кметове.

Основните теми са:

Европейска стратегия за развитие на Дунавския регион. Приоритети на българската национална позиция.

Представяне на възможностите на Долна Австрия: перспективи, интереси за инвестиции, партньорство с български фирми, условия за инвеститорите

Представяне на Булстрад Виена Иншурънс Груп.

 

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg