Мандатът на София Касидова като вицепрезидент в ЧБТР изтече

733
Мандатът на София Касидова като вицепрезидент в ЧБТР изтече

На 15 септември 2010 г. приключва вторият мандат на София Касидова в качеството й на вицепрезидент „Финанси" в Черноморската банка за търговия и развитие (ЧБТР), съобщиха от Министерството на финансите.

В съответствие с утвърдените процедури и критерии за номиниране и назначаване на вицепрезиденти и главен секретар на ЧБТР на всеки четири години изборът на представители в мениджмънта на банката се извършва на ротационен принцип между акционерите.

Съветът на директорите на институцията одобри Румъния като страна-акционер, която да издигне кандидатура за поста за следващия четиригодишен мандат.

Валентина Елена Шиклован е румънската кандидатура за вицепрезидентския пост, която бе одобрена от Съвета на директорите в рамките на 76-то му заседание за периода от 16 септември 2010 г. до 15 септември 2014 година.

До 2007 г. Шиклован е била вицепрезидент „Банкиране и операции" в ЧБТР, а в момента е старши вицепрезидент по развитие на бизнеса в енергийната компания GDFSUEZ.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg