Най-големият технически панаир в Румъния стартира в Букурещ от 2 октомври

2276
Най-големият технически панаир в Румъния стартира в Букурещ от 2 октомври

Русенска Търговско-Индустриална Камара (РТИК) и Българо-Румънска Търговско Промишлена Палата (БРТПП) организират представяне на фирми на общ щанд по време на Международния Технически панаир – Букурещ.

Техническият панаир TIB е най-голямото по мащаб и посещаемост мероприятие, организирано ежегодно от Ромекспо център - Букурещ. Повече от 1200 изложители от над 30 страни, разположени на площ от близо 50.000 кв. м взеха участие в изложението през миналата година.

За Румъния ТІВ е изложение, превърнало се в запазена марка и барометър за достиженията в областта на техниката. То е едно от най-високо ценените и уважавани бизнес събития, по време на което компании от цял свят имат възможност да покажат и видят най-нови идеи, продукти и проекти в сферата на индустрията, възползвайки се и от шанса да завържат нови бизнес контакти и опознаят по-отблизо румънския пазар и потенциалните възможности, които той предлага.

Сертифицирано от Международния форум UFI, с тридесетгодишна история, Международното техническо изложение в Букурещ - TIB е важен източник на различни идеи както и поле за изява на световните достижения и разработки.

В рамките на TIB ще се проведе и 11-ото издание на Международното изложение INVENTIKA 2007, представящо иновации в областта на науката, техниката, изобретенията и различни научни изследвания. То е съчетано с провеждането на множество научни конференции, форуми и срещи, където фирмите биха могли да открият потенциални клиенти за своите изобретения или научни открития.

Участието на общия щанд дава възможност на българските компании да представят последните новости в: машинна техника, металообработващи машини, инструменти, компресори, помпи, пневматични машини и инструменти, хидравлични машини, инструменти, електротехника и електроника и др.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg