Стартира Румъно-Български интернет бизнес портал

774
Стартира Румъно-Български интернет бизнес портал

Стартира първият Румъно-Български интернет бизнес портал (RBBP.EU), който има амбицията да бъде платформата във виртуалното пространство, на която се срещат румънски и български фирми и граждани.

Румъно-Българският бизнес портал отговаря на нуждата от информация за възможности и условия за бизнес в последните две приети страни в ЕС и в частност на потребността на българските фирми от актуална бизнес информация за Румъния. RBBP.EU ще даде възможност на контрагенти от двете страни на река Дунав по-лесно да намерят партньори и да установят контакт с тях.

Порталът е разделен на четири основни секции – бизнес каталог, обяви, информационен център и новини за България и Румъния. Бизнес каталогът представя профилите на регистрираните потребители – информация за контакт, сфера на дейност и др.

Информационният център съдържа статии в различни области с практична бизнес насоченост, както и полезна информация и съвети за предприемачите, решили да развиват бизнеса си в съседната страна. В секцията Новини посетителите на RBBP.EU могат да прочетат последните новости в икономиките на България и Румъния и да се информират за предстоящи значими бизнес събития.

Достъпът до информацията в Румъно-Българския бизнес портал е безплатен. След кратка регистрация потребителите могат да се възползват от пълната функционалност на страницата – публикуване и четене на обяви, търсене на партньори по различни критерии, разглеждане на статии и др.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg