SAP става официален иновационен партньор на Team Liquid

4495
SAP става официален иновационен партньор на Team Liquid

SAP обяви нова спонсорска сделка с Team Liquid - един от най-успешните отбори в електронните спортове. Спонсорството на Team Liquid е първото сътрудничество на SAP с професионална организация по електронни спортове.

Като официален партньор в иновациите, SAP ще работи с Team Liquid по съвместното разработване на софтуер, базиран на in-game данни, което ще помогне на Team Liquid да анализира постиженията и да постигне по-голяма прецизност при отборното и индивидуално представяне, както и в проучването за откриване на нови таланти.

SAP ще подкрепи Team Liquid чрез внедряването на гама от иновационни технологични решения, които ще предоставят на отборите най-съвременните инструменти за анализ, за да се подобри цялостното им представяне, както по време на тренировки, така и по време на състезания.

Бизнес платформата SAP HANA® ще се използва като основна технология за съвместното развитие. Част от коиновационния процес ще бъдат допълнителни компоненти, като SAP® Cloud Platform, системата за дигитална иновация SAP Leonardo, както и Интернет на нещата (IoT) и функциите за прогнозиране и машинно обучение.

Като предоставя на Team Liquid възможно най-иновативните инструменти за проследяване и подобряване на представянето, SAP се стреми да участва като автентичен, глобален и постоянен играч в екосистемата на електронните спортове, обръщайки се към младата и технически компетентна общност.

„След като реши да стане спонсор в областта на електронните спортове, SAP внимателно наблюдава и анализира пазара и неговата екосистема, преди да вземе окончателното си решение за партньорство с Team Liquid – един от най-успешните отбори в тази сфера“, каза Стефан Рийз, директор на отдел „Човешки ресурси“ в SAP.

„От гледна точка на SAP, електронните спортове са отворени към технически компетентна и високо квалифицирана млада аудитория, както и към потенциални нови таланти. Като глобална, иновативна и гледаща напред технологична компания, SAP предоставя силен бранд, който се вписва отлично в екосистемата на електронните спортове.“

„Има силно търсене на съдържателна информация и аналитичен софтуер в електронните спортове,“ коментира Виктор Гуусенс, главен изпълнителен директор в Team Liquid.

„За Team Liquid конкурентното представяне е ключово, а смарт технологиите и данните ни дават възможно най-добрите инструменти за анализ и подобрение. Като технологична компания, която е водеща в иновациите и има спонсорски опит в областта на спорта и развлеченията, SAP е перфектният партньор за сътрудничество с Team Liquid за създаването на инструменти и решения, които да ни направят още по-конкурентоспособни.“

„Електронните спортове са изключително интересна област за SAP. Чрез отборно спонсорство SAP ще може да реализира пълния си потенциал, работейки тясно с Team Liquid за разбирането на техните нужди и прилагането на иновативни технологични решения, насочени към тях“, коментира Ларс Ламади, ръководител на отдел “Спонсорства” за Европа и Азия в SAP. 

“SAP е компания, движена от иновацията, и се интересува от електронния спорт в качеството му на 100% дигитален спорт с високи темпове на развитие. Партньорството с Team Liquid, които залагат основно на истинско и автентично ко-иновационно мислене, ще има полезно значение за технологиите на SAP. ”

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

Иновативни технологии за интелигентно почистване на подове у дома

Новата прахосмукачка-робот Roomba i7+ не само обича, но е и...