Schneider Electric представя трифазния Easy UPS 3M

1110
Schneider Electric представя трифазния
Easy UPS 3M

© Pixabay/Schneider Electric

Schneider Electric , лидер в дигиталната трансформация на енергийния мениджмънт и автоматизацията, през 2019 г. представи нова серия трифазни UPS-и, включваща моделите Easy UPS 3S с мощности до 40kVA с вградени или външни батерии, както и моделите Easy UPS 3M с мощности от 60-200kVA с външни батерии.

Гамата Easy UPS 3M с мощности от 60 и 80 kVA (400V) се допълва с нови модели, които вече имат вградени батерийни модули с голям капацитет. Актуалното решение на Schneider Electric за Easy UPS 3M с вградена батерия дава възможност на потребителите да се възползват от UPS с предварително зададено време на автономност – лесен и опростен вариант за по-бърза интеграция.

„Със своя оптимизиран дизайн и конкурентни продуктови предимства Easy UPS 3M с интегрирани батерийни модули позволява на Schneider Electric по-добре да отговори на клиентските нужди и партньорските изисквания в широк спектър от промишлени сектори, превръщайки се в отлично решение за малки и средни фирми, административни и обществени сгради, както и за индустриални и инфраструктурни приложения“, коментира Кристофър Томпсън, вицепрезидент за линията от трифазни бизнес решения в Schneider Electric.


„Easy UPS 3M удовлетворява нуждите на нарастващите пазари за надеждно и удобно решение, осигуряващо непрекъснато захранване, управляемост и качество, като същевременно намалява общата цена на притежание.“, допълни още той.

Непрекъсваемите токозахранващи устройства от сериите Easy UPS 3S и Easy UPS 3M са оптимизирани с цел лесен монтаж, използване и обслужване, като същевременно подсигуряват плавното и безпроблемно протичане на процесите в малкия и средния бизнес.

Те се перфектно решение както за административни и обществени сгради, така и за индустриални и инфраструктурни приложения.

Осигурени са пълен набор от сервизни услуги благодарение на изградената мрежа от сервизни специалисти, които осигуряват поддръжка на Easy UPS 3S и Easy UPS 3M през целия експлоатационен период. Благодарение на включения пакет за пуск, на потребителите се гарантира, че устройството е правилно свързано, надеждно кофигурирано и безопасно за експлоатация.

Сериите Easy UPS 3S и Easy UPS 3M са лесни за инсталиране, употреба и обслужване, защото:

  • са предварително конфигурирани с вграден прекъсвач за вход/изход/байпас, така че няма нужда от допълнителен външен шкаф с прекъсвачи. Те са лесни за обслужване и предлагат преден или горен достъп за сервизиране имат вградено управление на жизнения цикъл.
  • функционират устойчиво, при тежки условия на околната среда, благодарение на защитно покритие на печатните платки и сменяемият прахов филтър, безпроблемно работят при температура до 40°C. С надеждната си защита от претоварване Easy UPS 3S и Easy UPS 3M са перфектно решение, гарантиращо непрекъснат бизнес процес.
  • технологията е оптимизирана и намалява капиталовите разходи. Същевременно осигурява до 99% ефективност в енергоспестяващ ECO режим, което ги прави изключително подходящо решение за малки и средни предприятия.
  • с допълнителна мрежова карта и добавяне на софтуер EcoStruxure IT Expert и EcoStruxure Asset Advisor е възможно управлението на устройствата, проследяемост на производителността, достъп до състоянието на оборудването от всяка точка на света и поддръжка 24/7 от експертен център за обслужване.
  • устройствата притежават Green Premium сертификат, гарантиращ устойчива бизнес производителност.

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg