Сирма със стратегическо партньорство и 14-о място в престижна класация

399
Сирма със стратегическо партньорство и 14-о място в престижна класация

Технологичната компания Сирма Груп Холдинг обяви някои от интересните събития от края на месец юни и началото на юли 2020 година, случили се в холдинговото дружество.

Стратегически партньорства
Сирма ЕйАй и Semantic Web сключиха стратегическо партньорство. Интеграцията на водещите продукти на двете дружества GraphDB и PoolParty ще донесе значителна добавена стойност на всички потребители. Заедно с това Сирма Бизнес Консултинг сключи стратегическо партньорство с Madara Invest в един иновативен финтех проект, който цели преодоляване на бариерите между традиционните финансови институции и революционната финтех екосистема.

Топ 100
В началото на месец юли бе публикувана годишната класация на Капитал "Топ 100" на ИКТ фирми в България за 2019 години. Сирма Груп се изкачва до четиринадесето място в общата класация - с две места по-напред в сравнение с миналата година.


Обратно на работа
Сирма подпомага организациите в техните опити за възстановяването на работния процес след ограниченията,  свързани с Ковид-19 чрез своето решение iSelfCheck.

PSD2
На 6 юли Изпълнителният директор на Сирма Бизнес Консултинг Цветомир Досков даде интервю за Bloomberg TV. В него г-н Досков споделя как европейската директива PSD2 променя света на финансовите услуги.

Какво трябва да знаем за европейската платежна директива PSD2?Най-важното, което трябва да знаем за навлизането на новата регулаторна рамка в сектора на разплащанията

Финансови отчети
В края на месец юли се очаква оповестяването на одитираните консолидирани отчети на Сирма Груп Холдинг за 2019 година, както и консолидираните отчети за първото тримесечие на 2020 година.

Българският бизнес

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg