Служители на UNIQA засадиха хиляди дървета

445
Служители на UNIQA засадиха хиляди дървета

© UNIQA / Съдържание от нашите партньори

Служители на UNIQA от държавите от SEE региона, който се състои от Босна и Херцеговина, България, Сърбия, Хърватия и Черна гора, се включиха в първата съвместна инициатива за опазване на околната среда, в която живеят и работят, като засадиха по едно дръвче за всеки от 1700-те служители в региона и още 2500 фиданки за всички хора в местната общност.
 
Служителите на UNIQA България се включиха в инициативата, като се присъединиха към останалите си колеги от страните в SEE региона, засаждайки 2100 фиданки дъб в местност до село Телиш, област
Плевен, като част от съвместна инициатива с подкрепата на фондацията Гората БГ. 
 
 
Социално отговорната инициатива за залесяване е вдъхновена от общите ценности и култура, споделяни от всички служители, и следва стратегията „UNIQA 3.0 – Засаждаме бъдеще“ с фокус върху инвестиране в общността, устойчиво развитие и насърчаване на опазването на околната среда. В същото време той символизира успешно бъдеще, растеж и дългосрочни инвестиции в региона на Югоизточна Европа, който съставлява третата по големина група компании в UNIQA International.
 
УНИКА има 200 години опит в застраховането. Оперира на 18 пазара и предоставя услуги на повече от 16 милиона клиенти. В съответствие с общото мото „Живеем по-добре заедно“ и бизнес стратегия, УНИКА ще инициира различни социално отговорни дейности за опазване на околната среда и подобряване на условията на живот в общностите, в които оперира.

Българският бизнес

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg