Brunet Saunier получава наградата Revit BIM Experience Award

492

Autodesk, Inc. днес обяви, че архитектурно студио Brunet Saunier Architecture получава наградата Revit BIM Experience Award за ползване на софтуерния продукт Revit Architecture при разработката на няколко мащабни проекта за болници.

Студиото, което е едно от най-престижните във Франция, използва Revit Architecture за информирано вземане на решения (включително и потвърждаване на финансовата жизнеспособност в ранните етапи на проекта), за по-добра координация на проектната разработка и за да внесе елементи на устойчив дизайн.

Наградата Revit BIM Experience Award се присъжда на фирми, които са се отличили с новаторство при прилагане на платформата Revit за изграждане на информационен модел на архитектурно-строителния обект (BIM – building information model), така че да се изработят качествени комплексни проектни разработки и координация между всички проектни части.

Основано през 1981 г., студио Brunet Saunier Architecture специализира в разработването на големи здравни проекти, културни и академични съоръжения. Наскоро фирмата беше избрана за проектант на 10 основни болници във Франция и Швейцария, като проектната разработка включва пет обекта с площ от 70 000 квадратни метра в Тулон, Лани, Женева, Белфор и Нант.

Brunet Saunier вече над 10 години е клиент на Autodesk – през 2005 г. студиото започва да работи с Revit Architecture и е една от първите фирми във Франция, които въвеждат BIM (изграждане на информационен модел на архитектурно-строителния обект).

Наградата Revit BIM Experience Award е предназначена за професионалисти и преподаватели в областта на проектирането и строителството, които променят тази индустрия чрез изграждането на информационни модели за архитектурно-строителните обекти.

Autodesk присъжда тази награда на фирми, които са се отличили с новаторство при използването на платформата Revit (Revit Architecture, Revit Structure и Revit MEP) за изграждане на информационен модел на архитектурно-строителния обект (BIM – building information model) на един или няколко проекта.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg