Interoute е най-добрият паневропейски телеком доставчик на ”wholesale” услуги

821
Interoute – собственикът на най-развитата мрежа за пренос на глас и данни в Европа – за втори път спечели приза за най-добър паневропейски телеком доставчик на ”wholesale” услуги на сп. Capacity („Капасити”). Журито беше впечатлено от мащаба на мрежата от ново поколение на компанията. Тази мрежа е най-голямата и най-развитата в Европа - простира се между 85 града в 22 европейски страни, включително 19 Metropolitan Area Networks (MANs) и 8 центъра за данни в ключови европейски градове.

Interoute има значимо присъствие в Западна и в Източна Европа. Компанията разшири своя обсег, придобивайки мрежата CECOM. Това й помогна да се възползва от повишеното търсене на комуникационни услуги в Централна и Източна Европа и да го използва като трамплин към новите пазари, каквито са Турция и Украйна.

Наградата на сп. Капасити идва само месец след като Interoute получи признание и на Глобалните бизнес награди за телекоми, където спечели наградата за иновация в конвергеницията на глас и данни заради унифицираната си комуникационна платформа Interoute One.

Interoute (www.interoute.com) е собственик на най-развитата и широко разпространена мрежа за пренос на глас и данни в Европа. Оптичната мрежа на компанията е с дължина на трасетата 54 000 км и обслужва над 12 000 клиенти от всяка индустрия - от финанси до търговия на дребно, включително всеки по-голям традиционен телеком в Европа, оператори в Северна Америка, Източна и Южна Азия, правителства, университети и маркетингови агенции.

За тях Interoute е идеалния партньор за предоставяне на хостинг, продажба на преносни услуги и разработване на нови услуги. Чрез установените си връзки в Европа, Северна Америка и Дубай, Interoute притежава и разработва много гъсти мрежи в най-големите градове на Европа. Всеки ден през центровете за данни на компанията преминават електронни сделки на стойност над 1 милиард евро.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

По-спокойни за утрешния ден с новия ипотечен кредит на БАКБ

„Лихвите се вдигат, Вашата-не“ е посланието на новия кредитен...