Отличиха стратегиите на HP за аутсорсинг на печатни услуги

721
Отличиха стратегиите на HP за аутсорсинг на печатни услуги

Независимата анализаторска компания Gartner обяви HP за един от лидерите в класацията „Магически квадрант на стратегиите за аутсорсинг на печатни услуги" (Magic Quadrant for Managed Print Services (MPS).

HP вярва, че тази позиция заедно с последните данни за пазарния дял при мултифункционалните устройства и възприемането сред потребителите, демонстрират способността на компанията да предоставят на клиентите си отлични предложения за прилагане на стратегии за аутсорсинг на печатни услуги, които осигуряват дългосрочно намаляване на разходите и повишена продуктивност в офиса.

В „Магическия квадрант" на Gartner HP е оценена по критериите „цялостност на визията" и „способност за изпълнение". Според доклада, Gartner определя лидерите като „осигуряващи MPS услуги на широк кръг от потребители, включително най-големите и географски най-обширните, за да могат да демонстрират истински глобален обхват."

Те не трябва само да демонстрират умения за предоставяне на днешни MPS услуги, но също така и разбиране, инициатива и ресурси за подготвянето на утрешните. Лидерите обогатяват обхвата на MPS с широка гама услуги с добавена стойност.

По-рано този месец Photizo Group обявиха своята Пазарна Прогноза за MPS 2009, в която HP е определена за световен лидер с 34-процентов дял, на базата на информация от 2008 г.

За корпоративните си MPS клиенти през последния месец HP представи и допълнителни програми за управление на печата и намаляване на разходите HP Printing Payback Guarantee и HP Page Plan.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg