През 2019 г. Ecomondo стига до далечни континенти

518
През 2019 г. Ecomondo стига до далечни континенти

© Ecomondo

През 2019 г. интернационалният дух на Ecomondo стига до далечни континенти, като Азия и Южна Америка, и се утвърждава чрез наситения календар от събития в програмата на панаира в Римини, по време на следващото издание на изложението – европейски лидер по темите на кръговата икономика и устойчивите ресурси, организирано от Italian Exhibition Group (IEG). 

IEG е сред организаторите на големия панаир за опазване на околната среда в Западен Китай CDEPE (Чънду, 21 – 23 март 2019 г.), представяйки „зелените  технологии“ на Ecomondo, след което се пренася в Бразилия за организирането на Ecomondo Brasil (21 – 23 май 2019 г.) – най-авторитетната платформа за екологични решения в щата Сао Пауло, туптящото сърце на бразилската икономика.

Благодарение на приноса на Италианския институт за външна търговия (Agenzia ICE), на подкрепата на Министерството на околната среда и на участието на основните заинтересовани страни от сектора, по време на Ecomondo 2019 са планирани многобройни международни събития, които насърчават срещите между компании, купувачи и оператори от сектора, като по този начин утвърждават лидерската позиция на Ecomondo в Европа като всепризната бизнес платформа.

Интернационализация не само изходяща, но и входяща


Панаирът ще премине от конференцията за кръговата биоикономика, с прякото участие на ОИСР European research and innovation for the implementation of circular economy and bioeconomy, до срещата между Италия и Египет, посветена на устойчивото развитие и „зелените“ технологии и организирана в партньорство с Посолството на Италия в Кайро.

Срещата е продължение на първия етап на бизнес форума Ecomondo, състоял се миналата година в Египет.

В светлината на интернационалния бизнес е и срещата Life programme: innovation in the green and circular economy domains – European Commission EASME, на която ще бъде подчертана ролята на създадената от Европейския съюз през 1992 г. програма LIFE, предоставила финансиране за повече от 4500 проекта за опазване на околната среда и природата, както и възможностите за финансиране в подкрепа на бизнеса и на инициативите, свързани с кръговата икономика.

За допълнителна информация и посещение на събитието бихте могли да се обърнете към представителя на панаира за България: Чавдар Горчев, тел.: 00359 899190961,
office@expobusinesspartners.net, www.expobusinesspartners.net.

Българският бизнес

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg