Шнайдер Електрик придобива РАМ Индъстрис

444
Шнайдер Електрик придобива РАМ Индъстрис

Шнайдер Електрик придоби компанията Рам Индъстрис, водещ доставчик на контролни инженерни решения, с договор, подписан на 10 юни 2008 г. С това компанията засилва позициите на сектор Автоматизация на OEM пазарите, както и в динамично развиващия се сектор на енергийната ефективност.

РАМ Индъстрис предоставя инженерни, проектантски и фабрични решения за контрол на производители на ОВиК машини (OEM). Чрез своите услуги РАМ улеснява OEM в подобряването на своето състояние на пазара, своята цена и конкурентните си предимства в предлагането на технологии за енергийна ефективност. Компанията разполага със 750 служители, а около половината от решенията й се прилагат в Европа, Южна Америка и Азия.

Централният офис на РАМ Индъстрис е базиран в Лийспорт, Пенсилвания. Със 750 служители и производствени мощности в Лееспорт (САЩ), Монтерей (Мексико), (Каксис дьо Сол (Бразилия) и Уукси (Китай) РАМ Индъстрис предоставя на своите клиенти решения и услуги на световно ниво от 1969 година до днес.

Шнайдер Електрик е утвърден специалист в енергийния мениджмънт и предлагането на интегрирани решения за сигурно, надеждно и ефективно електричество за енергетика и инфраструктура, центрове за данни и мрежи и обществени и жилищни сгради в международен мащаб.

През тази година Шнайдер Електрик отбелязва и 10 години от присъствието си на българския пазар. През следващите 3 години компанията планира да инвестира над 35 милиона лева у нас, а през изминалата 2007 г. е инвестирала над 10 милиона лева. Общата сума на инвестициите на компанията у нас до момента възлизат на 23.8 милиона лева.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg