16 неща, от които успелите ви приятели са се отказали

28627
16 неща, от които успелите ви приятели са се отказали

Седнете и се замислете за момент какво правят вашите успели приятели, в сравнение с тези, които не се справят много добре в живота и които постоянно се оплакват. Ако нямате успели приятели, тогава имате нужда от няколко съвета.

Вашите успели приятели мислят различно, говорят различно и работят 10 пъти по-здраво от неуспелите ви приятели. Успехът идва по-лесно, отколкото си мислите, но трябва да подражавате и да се учите от правилните хора. Неуспелите ви приятели са тези, които ви подхранват с лъжи.

Те ви казват, че не можете да се справите или че е прекалено трудно, или че като цяло, така или иначе, няма смисъл. Пълни глупости! Слушайте успелите си приятели. Откажете се от неуспелите си приятели веднъж завинаги, съветват от addicted2success.com.


Ето 16 неща, от които вашите успели приятели са се отказали:

1. Те са се отказали да вярват в това, че не могат да променят света

Вашите успели приятели вярват, че няма значение къде е роден човек, колко е образован човек или с колко пари започва. Успехът е свързан с това да вярваш, че можеш да промениш света. Всеки един от нас има силата да направи нещо невероятно.

Нямаме нужда някой да ни казва, че заслужаваме да сме феноменални. Вашите успели приятели позволяват на вярата в тях да ги води към визията им за по-добър свят. Вашите успели приятели вярват, че могат да бъдат част от позитивната промяна, която помага за издигането на човечеството на по-високо ниво.

2. Те са се отказали от късмета

"Късметът е, когато подготовката се среща с открилата се възможност", казва Опра Унифри.

Късметът е един мит. Вашите успели приятели са спрели да вярват в него отдавна и са заменили късмета със "здрава работа."

Запретнете ръкави и направете така, че нещата да се случват. Спрете да чакате подходящото време, защото никога няма подходящо време за правене на нещо. Вие управлявате своя успех и трябва да го сграбчите. Вашият ум, а не лотарията, е този, който ще направи така, че да имате добър късмет и да сте богати.

3. Те са се отказали от това да притъпяват болката

Вашите успели приятели не се опитват да избягат от живота, като притъпяват болката; те се опитват да открият болката и след това минават през нея като булдозер.

Вместо да седят в кръчмата и да пият бира, да поемат вредни храни и да общуват с други неуспели, те действат усилено, организират си срещи и правят така, че подредбата на звездите да съвпадне с тяхната визия.

Те са разочаровани не от света, а от това колко по-здраво трябва да работят, за да сбъднат мечтата си. Вместо да забравят за провалите си, като притъпяват болката си, те се опитват да си ги втълпят, така че да се учат от тях.

4. Те са се отказали от негативните хора

Повече от всичко друго, вашите успели приятели са оставили зад гърба си техните неуспели приятели. Те вече не общуват с хора, които нямат идея за нищо. Вашите успели приятели избягват неудачниците.

Единственият случай, в който вашите успели приятели искат да общуват с неудачник, е когато този човек е решил да промени живота си и моли за помощ. Вашите успели приятели вярват в това да помагат на останалите и в споделянето на съвети.

Не позволявайте на негативно настроените хора да ви казват какво трябва да представлява светът. Открийте сами. Сграбчете парче от картата, по която се движите в живота, от всеки от своите успели приятели. Комбинирайте техните знания и след това действайте.

24 неща, които трябва да направите, докато сте младиМладостта е неизчерпаем ресурс на огромна енергия и спонтанни действия

5. Те са се отказали ог прахосването на време

Протакането е нещо, с което успелите ви приятели се справят много лошо. Те имат вяра в това, което могат да постигнат и направо започват да преследват целта си. Те се отнасят към живота така, сякаш всеки момент е ценен и не искат да губят и секунда от него.

Когато един ден успелите ви приятели вече са остарели, те искат да се гордеят с това как са използвали времето си.

6. Те са се отказали само от това да консумират

Вместо да консумират цял ден видеа в YouTube, успелите ви приятели са сменили консумирането със създаване. Те прекарват възможно най-много време в "правене" вместо в седене и гледане как другите постигат успехи, за които те винаги са мечтали.

Като правило прекарвайте повече от 50% от времето си в създаване на разни неща и оставяйте останалото време, за да консумирате.

7. Те са се отказали от егоизма

Успелите ви приятели поставят тяхната визия, семейство и цели преди всичко останало. Те също така са невероятно концентрирани върху това да дават и да служат на другите. Простичко казано: в живота не става въпрос само за тях.

8. Те са се отказали от прахосването на пари

Една от основните разлики са парите. Успелите хора плащат първо на себе си и инвестират голямо количество от техните доходи. Те също така никога не забравят да превърнат даването на пари в навик, дори и ако нямат много пари за даване. Това колко давате определя колко богати ще станете.

{page}

9. Те са се отказали от това да не вярват в хората

Не можете да построите Рим, ако не разполагате с хора, които да ви помогнат с работата. Вашите успели приятели вярват в другите хора и избират екипа си мъдро. Те разпознават таланта и обичат да полират уменията на определени хора, така че накрая те да заблестят като диаманти. Вашите успели приятели искат повече да създават лидери, отколкото те да бъдат единствените лидери.

Вашите успели приятели обичат да помагат на хората да се преобразят и вярват, че всеки може да бъде успял.

10. Те са се отказали от негативните мисли

Вашите успели приятели имат много сериозна дисциплина, когато става въпрос за техния разум. Той е центърът на вселената и те знаят, че всички успехи започват точно там. Те тренират разума си всеки ден, за да избягват отговорите по подразбиране на мозъка, който ни казва негативни неща.

Вместо да приемат негативните си мисли, вашите успели приятели правят всичко по силите си, за да прогонят тези мисли като облаци в небето. Те наблюдават мислите си и избират да се концентрират върху редките положителни мисли, която се появяват в съзнанието им.

11. Те са се отказали от глупостите

Животът е изпълнен с всевъзможни безсмислени глупости. Вашите успели приятели са направили съзнателен избор да се откажат от тях. Неща, които нямат полза, като новините, са елиминирани от тяхното ежедневие. Срещите, колкото да има такива, също не се приемат добре.

Хората, които обслужват единствено собствените си интереси и имат отвратително его, биват забравяни. Ако искаш да си успешен, трябва да не позволяваш на глупостите да са част от живота ти.

Толерантността ви към глупостите трябва да бъде на рекордно ниско ниво, за да успявате. Вече не се примирявайте със собствените си глупости или с глупостите на други хора.

12. Те са се отказали от това провалите да ги спират

"Провалът е евтин урок за това какво ще ви помогне да успеете ".

Успелите ви приятели не позволяват на провалите да ги спират; те ги използват в тяхна полза. Провалите позволяват на вашите успели приятели да научават неща, които не са знаели. Провалът се равнява на образование вместо на негативно изживяване, което ги спира.

13. Те са се отказали от това да са необвързани

Вашите успели приятели са разбрали, че да си необвързан е мит. Техният партньор е този, който ги подкрепя в трудни времена и подсилва тяхната успешна натура. Успелите ви приятели знаят, че имат нужда от добър мъж или жена до себе си.

Вашите успели приятели знаят, че заради любовта цялата тази лудост на света си струва. Вместо да избягват любовта или да я отлагат, те превръщат в цел на живота си това да не се спрат пред нищо, докато не я намерят.

14. Те са се отказали от това да носят маска

За разлика от политиците, успелите ви приятели са свалили маските. Те са доволни от факта, че са уязвими и споделят дори най-личните си истории. Да си фалшив е най-голямото престъпление за тях, а да са истински е единственият начин, по който могат да живеят живота си.

Малки ежедневни навици, които водят до големи резултатиАко искате да направите големи промени в живота си, тогава трябва да осъзнаете важността на малките подробности по пътя, който изминавате

15. Те са се отказали да обръщат внимание на мнението на другите за тях

На вашите успели приятели не им пука какво мислят другите за тях. Те не се опитват да впечатлят никого, освен себе си. По тази причина те не се страхуват да опитват и да се провалят.

16. Те са се отказали от това да се отказват

Вече извървяхте дълъг път. Последното нещо, от което са се отказали вашите приятели, е да се отказват. Те са разбрали, че не може да работиш три месеца върху нещо и след това да кажеш "Не напредвам достатъчно и се отказвам."

Вашите успели приятели не се отказват. Те преминават през всичките трудности и болка, за да могат да бъдат наричани "успели." Нищо не се постига лесно и това, което те правят, повече от всичко споменато по-горе, е никога да не се отказват!

Те са вманиачени по това да не губят и нищо не може да ги спре. Можете ли да възприемете този начин на мислене и да се присъедините към успелите си приятели?

Българският бизнес

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg