Да говориш английски с лекота, или методът Berlitz

17242
Да говориш английски с лекота, или методът Berlitz

Много често „проговарянето” е най-трудният момент при изучаването на чужд език. Това може да стане и леко и естествено - посредством Berlitz метода на обучение.

Методът BERLITZ®  е комуникативен и чрез него се постига максимално бързо проговаряне на изучавания език. Успехът се дължи и на стриктното спазване на следните принципи:

 

 

  • обучението се провежда само и единствено на целевия език;
  • избор на подходящ курс и график, съответстващ на всички видове обучение;
  • свободно владеещи езика преподаватели;
  • отделяне на по-голяма част от времето за активно участие на курсистите в разговорите;
  • позитивно формулирани корекции на допуснатите грешки;
  • преподаване на граматиката, базирано на контекста.

Всички преподаватели в BERLITZ, българи и чужденци, за които езикът е роден, се избират след стриктен подбор, включващ писмен и устен изпит, независимо от предварителната квалификация на кандидатите. Задължително условие е успешното преминаване на курс на обучение за преподаване чрез Метода BERLITZ®. 

Обучението се провежда от квалифицирани инструктори от Централата на BERLITZ за Европа, а преподавателите усвояват техники на преподаване, позволяващи обучението да се извършва, без да се използва друг език за посредник, дори на абсолютно начинаещи.

Акцент при ученето в Berlitz е употребата на езика като средство за непосредствена комуникация, така че чрез интензивната му употреба и интерактивните занятия без стрес ще усвоите четенето, писането и граматиката. А колкото повече говорите на новия език, толкова по-бързо го научавате.

В занятията се фокусираме върху живия диалог и практически приложимото съдържание, това превръща посещението при Berlitz в увлекателно и разтоварващо занимание, но и и гарантира бързия ви успех в обучението на избрания от вас език.

Дали ще изберете индивидуално обучение или в малка група, вие винаги сте в центъра на вниманието - вашият индивидуален напредък в езиковото обучение, вашето новопридобито или нараснало разбиране за другите култури и, разбира се, удоволствието да учите или да използвате вече наученото. 

Съвсем бързо ще се убедите, че колкото повече напредвате в обучението, толкова повече навлизате в света на чуждия език и ви се иска да говорите повече и повече.

А специално за летните месеци в Berlitz сме подготвили промоционални условия на езиковите ни програми, за да бъдете подготвени за пътувания и нови запознанства.

Промоционалните условия можете да научите тук.

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg