Easy Credit навършва три години

1760
Easy Credit навършва три години

Днес, 1 април 2008 г., “Изи Асет Мениджмънт” АД навършва три години, съобщиха от компанията. Обратно на традицията, мениджърите решиха компанията да раздава подаръци на празника си. Всички клиенти, одобрени да получат кредит днес, получават и подарък – калкулатор.

„Изи Асет Мениджмънт” е създадена през 2005 г. и от началото на 2006 г. е регистрирана като небанкова финансова институция. Дружеството е специализирано в отпускането на малки, краткосрочни потребителски кредити Easy CreditTM (Изи Кредит). Отпусканите „микрокредити в дома” осигуряват бърз и лесен достъп до финансов ресурс за всички пълнолетни граждани.

Лични финансови съветници посещават кандидатите и след процедура по одобрение „микрокредитите в дома” се отпускат до 24 часа. Размерът им е от 100 до 3000 лева, а срокът на изплащане е от 8 до 48 седмици. За да бъде отпуснат кредитът, не е необходимо обезпечение или поръчителство. Погасяването става чрез седмични вноски, в които са отразени всички такси и комисионни.

В началото на 2008 г. Съветът на директорите на „Изи Асет Мениджмънт” АД обяви решението си до края на годината да осъществи първично публично предлагане на дружеството и акциите му да бъдат регистрирани за търговия на Българска фондова борса – София АД.

Набраните средства от увеличението на капитала ще бъдат използвани за разширяване дейността на компанията чрез увеличаване на кредитния й портфейл и разработване на нови продукти.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg