Главният експерт по виното в Dom Pérignon (Chef de Cave) Ричард Джефри покани избрани гости на грандиозна вечеря в бална зала Merivale Ivy в Сидни.

Вместо с традиционни малки табели, имената на гостите бяха проектирани върху масата.

Ричард Джефри посрещна гостите с чаша Dom Perignon P2 1998.

Тристепенното меню беше създадено от главния готвач на Merivale специално според шампанското, което биваше поднасяно.

Всяко ястие беше белязано от светлинно шоу, проектирано върху масата. Някои включваха бележки за вкуса или исторически детайли за дома на Dom Pérignon.

Десертът от козе сирене със смокини беше поднесен с Dom Pérignon Rose Vintage 2004.

Гостите бяха забавлявани от DJ и виолончелист. DJ беше облечен във футуристична маска, в тон с вечерата на Dom Pérignon.