Как да прогоните скуката - част 2

1705
Как да прогоните скуката - част 2

Ако напоследък се чувствате отегчени, от сайта urban75.org имат няколко предложения за това как да прогоните скуката. Ето ги и тях:

Погледайте нещо за известно време, затворете очи и проучете получения образ

(Потенциално време за забавление: 2-5 мин.)

Това чудесно упражнение отнема около 30 секунди взиране, за да създадете образ на нещо, който се вижда за около същото време след като затворите очи. Става още по-забавно, ако се комбинира с натискане на очите.

Гледайте телевизия и повтаряйте всичко с италиански акцент

(Потенциално време за забавление: 5-10 мин.)

Забавно е до известна степен. Включете превзето повдигане на раменете за по-силно въздействие или пък говорете в стил Марлон Брандо.

Изпращайте плашещи имейли

(Потенциално време за забавление: 15-60 мин.)

Вижте CV-то на някой в мрежата, потърсете нещо за него в Google, след което му изпратете имейл пълен с данни за неговия живот като се представите за бивш колега, който много е харесал обувките му или нещо такова.

Направете няколко шегички по телефона

(Потенциално време за забавление: 20-60 мин.)

Много забавно, но изисква дисциплина. Помнете, че вулгарните изрази не правят едно обаждане забавно, но ако накарате човека отсреща да повярва на смешна история, това вече е забавно. Опитайте да го накарате да произведе някакви звуци, за да „тества" линията. Ето нещо за начало: Обадете се на McDonald's със странни оплаквания за храната им.

Представете си, че всички хора умират с изключение на тези, които са в стаята с вас

(Потенциално време за забавление: 10-20 мин.)

Какво бихте направили ако това наистина се случи? Групата ще остане ли заедно или ще има фракции?

Помнете, че ще има ток само още няколко дни преди електроцентралите да свършат горивото или да излязат от строя. За да пътувате ще трябва винаги да сте близо до коли, за да източвате бензина им. Най-добре е да го правите с хора, които познавате.

Слезте от ръба на тротоара като си представите, че това е скала

(Потенциално време за забавление: 2-5 мин.)

За да извлечете полза от това, трябва да имате добро въображение. Не слизайте изведнъж, а подгответе „скока". Проучете дефилето отдолу, почувствайте ветровете на тази височина. Пристъпете и АААААА!!!!!

Взирайте се в тила на някого докато се обърне

(Потенциално време за забавление: 2-5 минути)

Това действа на принципа "Имам чувството, че някой ме наблюдава". Пробвайте дали наистина действа.

Проведете с приятел състезание за това „кой е по-малко конкурентен"

(Потенциално време за забавление: 1-3 мин.)

Ако спечелите това състезание, всъщност ще сте губещ. Опитвайки се да загубите, ще направите така че да спечелите, което пък ви прави губещ. Ако не се опитвате да спечелите въобще, ще бъдете губещ, което ви прави победител, което пък ви прави губещ.

Вдигнете кучето си на нивото на главата си, за да може види нещата от вашата гледна точка

(Потенциално време за забавление: 3-5 минути)

Помислете за това: кучето ви е виждало къщата само от височина от 15 до 60 см. Никога не е виждало какво държите на бюрото си или горната страна на рафтовете. Опитайте да го накарате да погледне на нещата от вашата гледна точка.

Общи условия: Много от тези предложения са наистина тъпи неща, които можете да правите, така че не ги приемайте на сериозно.

Подобни статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg