Какво е да живееш като кукла Барби

10243
Какво е да живееш като кукла Барби

© facebook

Като дете не сте ли мечтали някой ден, когато порастнете, да живеете като своя любим герой от приказките или детските филми? Разбира се, всеки го е правил!

Да си представяме бъдещето с помощта на тези герои е важна част от детството и ни помага да изградим представата си за това какво би било да си възрастен. Но за някои тази игра стига твърде далеч.

Вижте например Анжелика Кенова. Или може би е по-подходящо да вземем под внимание нейните родители, които са започнали да я третират буквално като кукла от най-ранна възраст. Била е като тяхна играчка и в крайна сметка сега, когато вече не е дете, тя все още не може да избяга от това схващане.

Анжелика Кенова е 26-годишен модел от Москва и привлича огромен интерес със забележителната си прилика с легендарната кукла.

Отстрани изглежда, че животът на тази истинска жива Барби би трябвало да е фантастичен. Тя не е първата жена, опреличавана на Барби, но едно е да изглеждаш като кукла, а съвсем друго - да имаш живота на кукла.


Анжелика твърди, че никога не се е подлагала на пластична хирургия, за да промени външността си, и че родителите й започнали да я обличат като Барби от най-ранна възраст. "Още от дете родителите ми ме обличаха като Барби, така че се радвам да бъда опреличавана с нея - Барби е идолът на момичетата по целия свят", казва тя пред Diply.

Свръхконтролиращите родители на Анжелика изглежда били решени да я предпазят от всичко. Тя никога не е имала гадже и дори не е ходила на срещи без майка си. И все пак снимките, които публикува в социалните медии и на които показва огромния си бюст и тънката си талия, получават благословението на родителите й.

Всъщност връзката на Анджелика с тях е сложна. "Родителите ми третираха като принцеса и никога не са ме оставяли да излизам, да се запознавам с момчета и да имам обичайните за младежката възраст преживявания", казва тя. "В резултат на това не съм подготвена за истинския живот - аз съм като жива кукла.", споделя момичето, цитирано от Diply.

"Когато навърших шест години, майка ми започна да ми купува колекционерски кукли Барби и ентусиазирано да ме облича като тях", обяснява тя. "Майка ми харесва красотата на Барби, златните къдрици, сладкото лице и красивите дрехи. Тя ме вдъхнови и ме подтикна да бъда същата. Бях готова да позирам в огледалото в продължение на часове и дори изнасях представления пред приятелите на моите родители. Всеки започна да ме нарича "руската Барби", спомня си тя.

Докато расте, Анжелика прегръща идеята да бъде като Барби и това очевидно се случва с подкрепата на родителите й. "Когато станах тийнейджър, родителите ми наеха личен треньор, който създаде индивидуална тренировъчна програма за мен", казва тя. "Работя с него 2-3 часа пет пъти седмично, за да запазя красивата си фигура.

Но дори когато Анжелика става на 18 години, родителите й  продължават да упражняват контрол върху своята кукла. "Майка ми и татко ми винаги са били прекалено предпазливи през целия ми живот", казва тя. "Някои родители на практика гонят детето си от семейния дом, когато навърши 18-годишна възраст, но не и моите.

Въпросът е дали това ще се промени ли в бъдеще? Може би все пак трябва да има промяна, не мислите ли?

С предизвикателните си фотосесии Ангелика не изпитва никакви проблеми с привличането на мъже. Въпреки това тя живее в дома на родителите си, все още финансово зависима от тях. И докато живее под покрива им, тя ще живее  според техните правила. "Дори не ми е позволено да купувам дрехи без майка ми - тя обича да избира облекло, което подхожда на моята фигура и подчертава най-добрите ми качества."

Анжелика споделя, че до този момент всички момчета, с които се е запознала, са останали само приятели. Но се надява, че нейният Кен все пак ще дойде някой ден. "Аз чакам своята голяма любов", казва тя. "Не си падам по сладки момченца. Интересува ме истински мъже, чиито очи отразяват силата и гордостта им. "

Животът й не е като изваден от приказка, но тя не е напълно разочарована. "Сега съм много доволна от външния си вид", категорична е тя. "Както Мери Попинс казва, блаженство е, да знам, че на практика съм перфектна във всяко едно отношение."

Да се надяваме, че Ангелика скоро ще успее да излезе от този изкуствен розов балон. "Родителите ми ме държат под стъклен похлупак през целия ми живот, но един ден се надявам, че ще мога да се освободя. Никога не е късно да започнеш нов живот и да станеш независим.", казва руската Барби през Diply.

 

Българският бизнес

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg