КФН отказа да потвърди проспекта на Балкан Проджекти Мениджмънт

747
КФН отказа да потвърди проспекта на Балкан Проджекти Мениджмънт

Комисията за финансов надзор отказа да потвърди проспект за допускане до търговия на регулиран пазар на акции на „Балкан Проджекти Мениджмънт” ЕАД, София. Основният мотив за отказа е, че дружеството не е отстранило в законоустановения срок от 1 месец констатираните непълноти и несъответствия в представения проспект.

Балкан Проджекти Мениджмънт ЕООД е търговска фирма, създадена през 1992 г. с три основни направления на дейността, а именно: дистрибуция на химични суровини, производство на ЛАБСА и дистрибуция на авто-козметика и аксесоари за автомобили.

Балкан Проджекти Мениджмънт е изключителен дистрибутор на суровините на Salol-Olefins and Surfactant за Балканския регион. Предлаганите химикали са суровини за битовата химия, козметиката, фармацията, текстилната и кожарската индустрия.

Компанията е единственият производител на територията на България, който произвежда линейна алкил- бензен сулфонова киселина (ЛАБСА), основна химична суровина при производството на детергенти и почистващи препарати.

Дружеството е и изключителен дистрибутор за територията на Русия и България на Arexons - един от водещите производители в световен мащаб в областта на авто-козметиката.

Arexons е единствената компания от този сектор, която произвежда пълна гама продукти по обслужването на автомобила (ароматизатори, авто-козметика, чистачки, смазки, добавки, продукти за автомивки). Едноличен собственик на компанията е Джаварино Марчело, показва справка в АПИС.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg