Нова колекция изтривалки под наем от Lindström

5176
Нова колекция изтривалки под наем от Lindström

Lindström е лидерът в предоставянето на пълен набор от услуги, свързани с доставката и експлоатацията на изтривалки. Услугата включва всичко, свързано с осигуряването, прането и поддръжката, качествения контрол и поправки, доставка и разпространение, редовните подмени, съхранението, и рециклиране на изтривалките. 

В процеса на обслужване Lindström отговаря за изтривалките на клиента, за събирането на използваните изтривалки и доставката на чисти. Ние гарантираме, че нашите дейности са в съответствие с изискванията за опазване на околната среда, което спестява на клиента допълнителни проблеми.

Услугата на Lindström включва:


• Анализ на нуждите
• Проект за позициониране на изтривалките
• Закупуване
• Доставка на чисти изтривалки и събиране на използваните
• Пране
• Контрол на качеството
• Поправки
• Подмяна
• Съхранение
• Унищожение на негодните изтривалки

През изминалата година компанията представи и новата си колекция дизайнерски изтривалки.

Освен основната функция, която е поддръжка на чистотата, комфорта и безопасността на вашия офис, магазин, сграда, ресторант или хотел, дизайнерските изтривалки, новост на пазара в България, позволяват създаване на пространство, което много точно отговаря на корпоративния имидж на вашия бизнес.

Разнообразната колекция от дизайнерски изтривалки под наем включва модерни шарки и различни цветови варианти.

Това разнообразие се допълва с възможността клиентът да избере цвета, модела и посланието и да създаде своя индивидуална изтривалка. Резултатът е уникално решение на изтривалка, което е в унисон с визията на компанията.

Изключително предимство на Lindström е възможността да се изработи собствена изтривалка. Влезте в приложението Lindström Design mat tool, което можете да откриете на lindstrom.bg. Иновативното приложение ви позволява да изберете размер, цвят и дори да добавите текст към изтривалката си. Крайният резултат се вижда веднага!

Паралелно със стартирането на услугата с дизайнерски изтривалки под наем, Lindström стартира и услуга с ергономични изтривалки под наем. Нашите високотехнологични, ергономични изтривалки повишават безопасността и комфорта на работните ви места, намалявайки натоварването в ставите и кръста.

Компанията Lindström е лидер и в  закупуването и отдаването под наем на работни облекла, тяхната редовна поддръжка, транспорт и подмяна.

Българският бизнес

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg