Офис в наклонена кула: работете в здравословна среда

2953
Офис в наклонена кула: работете в здравословна среда

Елипс Център предлага на своите бъдещи наематели комбинация от високотехнологична работна среда, комфорт и различни възможности за уърклекс.

Разпределението на площите позволява включване на пространства за развлечение, съобразени с индивидуалните интереси. Те могат да се превърнат в средство за стимулиране на производителността, ефективността на работния процес и вътрешната комуникация.

Освен разнообразието от клас А офис площи, тук ще откриете и сигурна система за управление на сградата, ориентирана към специфичните предпочитания на наемателя.

Местоположението на наклонената кула Елипс е атрактивно и за компаниите, насърчаващи здравословния начин на живот. Проектът включва два паркинга за велосипеди и допълнителни помещения за освежаване, предназначени за служителите, предпочитащи този метод на придвижване.

За поддържането на добра физическа форма са предвидени здравословен бар и разнообразни предложения в ресторанта. 

Като основни технически параметри, 15-етажната (от които 2 подземни и 13 надземни) наклонена кула разполага с:

  • Отлична локация
  • Подземен паркинг със 133 паркоместа, допълнителни  20 места за посетители на партерно ниво, вело паркинг и станция за зареждане на електрически автомобили
  • Енергийна ефективност
  • Лоджии и зелени площи
  • Троен двукамерен стъклопакет със специално изработени профили на Shucco.  Прозорците са със специфична форма на диамант –от „френски тип“, осигуряващи невероятна гледка във всяка посока и отлична пропускливост на естествена светлина.
  • Сградна автоматизация и контрол на достъпа, високоскоростни асансьори, ОВиК с индивидуален контрол на температурата по зони
  • 16 см повдигнат под, окачени тавани
  • Светла височина на помещенията – 2.75м Достъпът до партерното ниво е осигурен чрез два отделни входа. Височината на таваните от пет метра позволява естественото осветяване на помещенията.

На партерния етаж са разположени фоайето с рецепцията. Предвидени са денонощна охрана и система за контрол на достъпа чрез електронни карти и видеонаблюдение на всички входове, изходи и паркинга.

Партерното ниво включва и офиси, чиято площ от 1404 кв. м е с отворено пространство и нестандартна височина на таваните.

Междинното ниво на мецанина предлага 184 кв.м офис площи. Допълнително 286 кв. м са предназначени за търговски площи. 

Нестандартният подход при архитектурното решение и креативните заложени идеи в проекта Елипс Център са негови ключови характеристики, основа за устойчивост и бъдещо развитие. 

* Етажните разпределения са по утвърден международен стандарт BOMA

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg