Шест начина да изразим благодарност

3585
Шест начина да изразим благодарност

© pixabay.com

Вижте какво казват екпертите за благодарността: 

"Няма по-добър начин да изразите благодарност от това да изберете да помагате на другите да успяват и да се държите с тях така, както бихте искали те да се държат с вас.

Следвайки това правило, вие ще изградите около себе си кръг от хора, които ви уважат и с които си имате доверие."

Тачър Спринг, CEO на GearLaunch

"Тази година започнах да изпращам по един имейл на седмица на човек в живота ми, който е оставил положителна следа в него. Обикновено се свързвам с хора, които са повлияли на кариерата ми или на креативното ми развитие.

Пиша им бележка с благодарност за доброто, което са ми сторили. Това ми напомня колко много прекрасни хора ме заобикалят всеки ден." 

Катлийн Грейс, главен креативен директор на New Form Digital.

"В работата имаме система за награждаване. Използваме я, за да благодарим на всеки член от екипа, който е допринесал нещата да се случат. В личния си живот се обаждам по телефона или уреждам срещи, за да отправя своята благодарност."

Йоав, СЕО на Ranky

"Извлякла съм полза от много прекрасни възможности в кариерния ми живот и изразявам своята благодарност от години. Преди четири години основах Dream it. Code it. Win it., за да чествам и да възнаграждавам технологиите, които решават проблеми.

През последните три години много студенти взеха участие в изграждането на компании. Доброволчеството и менторството е начинът, по който показвам своята благодарност." 

Кристина Долан, директор Маркетинг, съдържание, общности и комукации в TradingScreen

30% от американците избягват хора с този финансов проблемДори и да не искаме да си признаем, парите и любовта често вървят ръка за ръка

"Изразяването на благодарност трябва да се случва лично. Колкото по-лично е, толкова по-голямо значение има. Опитвам се да отделя минута, в която да помисля как един човек би искал да бъде почетен. За някои това е публичен коментар, за други – по-тихо признание." 

Сандра Колиер, вицепрезидент на Wrigley Americas

"Благодарността е един от най-важните неща, които ни водят към успеха. Като показваме на другите своето внимание, ние привличаме позитивни мисли и привличаме новите възможности. Изразяването на благодарност е част от ежедневния ми живот.

Старая се да изразявам благодарност, като сервирам на някого кафе, като му помогна да развие бизнеса си и т.н." 

Елвира Гузман, главен изпълнителен директор на Elvie G PR

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg