Преживяхме истерията около 07.07.07, а после и 08.08.08. Тази година най-модерната дата за сватба е 09.09.09.

Наскоро стана ясно, че само в София на тази дата ще има 65 сватби.

В по-големи градове по света, бройката е още по-висока. Някои от най-известните хотели в Лас Вегас предлагат и специални сватбени пакети.

В луксозния хотел The Venetian предлагат пакет „Вечна любов", който включва две нощувки в луксозен апартамент (ма осми и девети септември вечерта), както и наем на параклиса на хотела (в Лас Вегас почти всеки хотел си има сватбен параклис) за един час в деня на събитието. Цената на офертата е 4 000 долара, като тя включва още служител бракосъчетания, букет, фотограф (с включени 12 цветни снимки в сватбен албум), закуска в леглото, един ден спа процедури за двама и разходка с гондола.

Сватбеният пакет в прочутия хотел Bellagio е на цена 5 000 долара, което включва един час церемония в параклиса, украса, фотограф, музика, бутилка Дом Периньон, осигурява се и излъчване на церемонията по интернет (за вашите приятели, които не могат да си позволят да отидат до Лас Вегс). В този пакет обаче не се включват нощувки.

В Mandalay Bay церемонията струва 999 долара (без нощувка). Тя се провежда в един от трите красиви параклиса на хотела, букет, сватбена украса със свещи и листа от рози по пътеката, пианист за церемонията и почерпка с шампанско, шоколад и ягоди след официалната част.