Можете ли да се превърнете в невероятен готвач, но без да напускате дома си?

Оказва се, че отговорът на този въпрос е да.

Усвояването на ново умение е все по-популярна опция за прекарване на времето за хора, които са в социална изолация, докато светът се бори с пандемията от коронавирус (COVID-19).

Има много създатели на съдържание и организации, които се опитват да помогнат на хората, независимо дали става въпрос за приготвянето на перфектния коктейл, за ученето на нов език или за приготвянето на вкусни ястия с ограничени ресурси.

Италианският шеф-готвач Силвия Гроси, която е отговорна за менюто в Il Salviatino във Фиезоле, Италия, учи света да приготвя класически италиански ястия от домашната си кухня.

Използвайки съставки, които тя и повечето италианци имат в килерите си, тя създава няколко апетитни ястия, посочва T+L.

Нейните уроци включват инструкции за приготвяне на многозърнести тестени макаронени изделия, както и домашни ньоки с домати, сирене бурата и пресни билки.

Готвите ориза погрешно, заради което гълтате отровиМилиони хора по света застрашават здравето си, готвейки ориз неправилно, смятат учените

Тези ястия звучат абсолютно перфектно за хората, които искат да създадат евтина, здравословна храна, а уроците на Гроси са изключително лесни за възприемане от домашните готвачи.

Тя е специализираня в тосканската кухня и дори ръководи био градината на Il Salviatino, създавайки сезонни менюта.

Il Salviatino е хотел, настанен във ферма от 15 век, който през годините е дом на много от елитните семейства на Флоренция.

Той има 44 стаи и предлага красива гледка към близката Флоренция.

Виртуалните уроци за готвене на Гроси могат да бъдат намерени в Instagram профила на Il Salviatino два пъти седмично на английски (както и инструкции на италиански).