В интервю за Tech Insider, шеф готвачът, автор и пътешественик Антъни Бурдейн разкри елементите на перфектния бургер.

Ако търсите кратко резюме на съветите му, то то се състои от три думи: „не го усложнявайте“.

Три неща са задължителни за перфектния бургер според Антъни Бурдейн:

  • Класическо меко хлебче с деликатна текстура
  • Голямо парче добре смляно говеждо месо с отлично качество
  • Топящо се сирене
  • "В един идеален свят трябва да бъдете в състояние да ядете бургер с една ръка и да усетите вкуса на всички негови елементи", казва Бурдейн.

    Ако държите да добавяте съставка след съставка, без значение колко е вкусно, частта с храненето става разхвърляна, посочва пътешественикът.

    Когато става въпрос за сосове, Бурдейн одобрява две неща: кетчуп и майонеза.