ЦД регистрира емисията на ЗОК България Здраве

1021
ЦД регистрира емисията на ЗОК България Здраве

Централният депозитар регистрира емисията акции на ЗОК България Здраве. Тя е в размер на 4.4 млн. лв., разпределени в същото количество ценни книжа. Това се вижда от седмичния бюлетин на Централен депозитар.

По данни на самото дружество здравноосигурителна компания България Здраве е лицензирана за доброволно здравно осигуряване с Лиценз № 3, издаден от Агенцията за финансов надзор на 13 април 2004 г.

Дружеството е вписано в Търговския регистър на СГС – ФО, по фирмено дело № 4335/2004г. и е придобито от Феста Холдинг през 2007 г. Основен акционер в дружеството е Инвестбанк.

Компанията е специализирана в предоставянето на комплексни здравни услуги, приспособени към нуждите на корпоративни клиенти, като поема цялостната здравна грижа за служителите и работниците. Изпълнителен директор на компанията е Пламен Минков.

ЦД регистрира и три нови договорни фонда. Имената на колективните схеми са съответно ДФ БенчМарк Фонд-6 Паричен, ДФ Експат Ню Юръп Пропъртис и ДФ Експат Ню Юръп Сток.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg