Какво се получава, когато немски месар отвори хотел? Вегетариански кошмар.

На тапетите има снимки на колбаси, възглавниците са с форма на наденица, а от тавана видят братвурсти. Номерата на стаите са отпечатани на месарски ножове и дори сапунът изглежда като наденица.

На долния етаж в Wurstaurant се сервира пълна гама от ястия, свързани с колбасите, включително сладолед с колбаси, съобщава Daily Mail.

Разположен само на 40 минути път с кола южно от Нюрнберг, хотел Bratwurst се превръща в оживен бизнес от откриването си през септември.

Вижте го във видеото:

В каменна къща с наклон на покрива, BB&BB (който означава Boebel Bratwurst Bed and Breakfast) е оборудван със седем стаи и две конферентни пространства.

Зад странната инициатива стои опитът да се запази местният месарски магазин - институция в повечето градове, която някога е била стълб на икономиката на Германия, станала жертва на конкуренцията на големите вериги и спада в консумацията на месо.

Семейството Бойбел произвежда и продава месо тук от 19 век.

"Искам да покажа, че малките занаятчийски магазини, като моя, могат да оцелеят, когато имате умни идеи", казва Бойбел, седнал на табуретка, оформена като кюфте. „Освен това обичам живота в провинцията и вместо да напускам, искам да привличам клиенти в Ритерсбах,“ който има население от 300 души.

Как турски месар се превърна в звезда в Instagram?Той вече има над един милион последователи в социалната мрежа

48-годишният месар не за първи път проявява творческото си мислене, за да популяризира марката си. През 2003 г. той пуска на пазара wurstbrief - или писмо с колбаси, съдържащо вакуумиран плик с месо и пощенска картичка, готова за изпращане на близки и приятели.

Светлозелената му кола, която отива на фасадата на хотела, кръстосва тесните пътища на градчето, доставяйки месо на гладни клиенти.

Той върти и онлайн магазин, от който изпраща консерви до клиентела в далечни места, като Хавай и Ямайка.

Но хотелът, в който е инвестирал около 700 000 евро за обновяване, отвежда нещата на друго ниво. Надникнете в него чрез галерията от Instagram:

В тясното фоайе на хотела на стената е изписана думата „наденица“ на различни езици, включително на руски, японски и гръцки. Настаняването във всички седем стаи включва и закуска, разбира се - с наденица.

Гостите могат да си вземат сувенири за вкъщи, включително консервирани нарязани наденички с аромат на бира, кафе и дори шоколад.

Бойбел и съпругата му Моника организират и семинари за изработване на персонализирани видове вурст, използвайки разнообразие от меса и подправки.