Вижте как би изглеждало кралското бебе, когато стане на 25 г.

13576
Вижте как би изглеждало кралското бебе, когато стане на 25 г.

Бебето на британския принц Уилям и Кейт Мидълтън трябва да се роди през юли, а вече се появиха и прогнози на това как то би изглеждало когато стане на 25 г.

Снимките са дело на маркетинговия специалист Николай Лам, който е работил заедно с генетика Джени Чен за да ги създаде. Те се появиха първо в MyVoucherCodes.co.uk.

Чен е студентка в съвместния институт на Харвардския университет и на Масачузетския технологичен институт, който се занимава с проучвания в сферата на генетиката и геномиката.


Според Лам нищо окончателно не може да се каже за това как ще изглежда синът или дъщерята на Уилям и Кейт. "Някои черти обаче е по-вероятно да се проявят от други...", според него.

Въз основа на познанията ни за генетиката на лицевите черти Лам е успял да направи няколко предположения за това как биха изглеждали. Ето какво е използвал той:

Вероятността детето да има зелени очи (като на Кейт) е 50%, колкото е и вероятността да има сини очи (като на Уилям). Така в снимките на Лам дъщерята има сини очи, а синът зелени.
Очите във формата на бадем са доминиращи над кръглите очи. Кейт има очи във формата на бадем, така че може да се предположи, че очите на децата й ще са със същата форма.

Маслинения цвят на кожата на Кейт е доминиращ над по-светлата кожа на принц Уилям, така че има голяма вероятност детето да има същият тип кожа като на майка си.

Тъмната коса на Кейт е доминираща над по-светлата коса на Уилям, така че детето вероятно ще има тъмнокафява коса като на Кейт.

Линията на косата, нито на Уилям нито на Кейт е от типа, който образува шпиц по средата на челото, така че тяхното дете също няма да има тази физическа черта.

Кейт има трапчинки, които са доминираща черта. Така че децата й вероятно ще наследят нейните трапчинки.

Кейт и Уилям нямат сраснали ушни миди, което е доминираща черта. Така че най-вероятно децата им също да нямат такива.

Тъй като широките устни са доминиращи над тесните и тъй като широките устни са често срещани в Кралската фамилия, децата вероятно ще имат широки устни.

Уил и Кейт имат обли лица и тъй като този тип лица са доминиращи те вероятно ще бъда предадени и на техните деца.
Лицата във формата на сърце са характерни за жените, така че дъщерите на Кейт вероятно ще наследят такава форма лице, докато в областта на челюстта синовете ще приличат повече на Уилям.

Ако човек се загледа в носовете на принц Филип, принц Чарлз, принц Уилям и принц Хари, ще забележи, че те имат много ясно изразена форма, с широка основа и до известна степен наподобяват кука. Това предполага, че тази форма на носа е много доминираща и че децата на Уилям и Кейт ще имат същата форма на носа.
 

Българският бизнес

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg