Втора компания със загуба се листва на борсата

832
Втора компания със загуба се листва на борсата

Втора компания с кратка история и загуба се листва на Българска фондова борса. Преди месеци това бе Сток Плюс, а от 8 май вече ще търгуваме и акциите на Биоиасис.

Към края на 2005 г. дружеството има 23 хил. лв. загуба, а година по-късно отрицателният резултат се увеличава на 38 хил. лв.

Към 30 септември 2007 г. Биоиасис отчита 66 хил. лв. приходи от основна дейност и 11 хил. лв. загуба.

Капиталът на компанията е 200 хил. лв., разпределен в същия брой акции с номинална и емисионна стойност 1 лв. Книжата ще се търгуват на борсата с борсов код BIOA.

Биоиасис се занимава с покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид, търговско представителство и посредничество, търговия със стоки и услуги от всякакъв вид, внос и износ на стоки, търговия на едро с лекарствени продукти, медицински материали, инструменти и пособия, санитарни продукти, хигиенни пособия, дезинфектанти, медицинска козметика, медицинска апаратура, оборудване, консумативни материали и др.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg