За да впечатли Nike, жена изпрати CV-то си върху торта

20426
За да впечатли Nike, жена изпрати CV-то си върху торта

© linkedin.com/in/karly-pavlinac-blackburn-540358135/

Големите компании традиционно получават много запитвания от хора, търсещи работа. Когато става дума за гигант като Nike, бройката им може да достигне стотици и дори хиляди на ден, пише Money Control.

Как тогава да се откроите на фона на тази конкуренция? Една жена измисли начин как да го постигне. Тя принтира работната си автобиография върху торта и я изпрати в офиса на Nike в момент, в който екипът, към който иска да се присъедини, е организирал парти.

Карли Павлинак Блекбърн много искала да работи във Valiant Labs - стартъп инкубатор на идеи за Nike, но имало проблем. Нямало свободни работни позиции. За да запознае екипа със себе си, тя изпраща торта с резюме, което може да се изяде.  

В пост в LinkedIn Блекбърн споделя, че въпреки че компанията не е търсила хора в момента, тя искала да сподели коя е.

Шест неизказани правила за интервю за работа, които всеки трябва да знаеИ какво означава мълчанието след интервюто


Какъв по-добър начин да постигнете това от изпращането на торта на парти, нали?

Докато разговаря с бившия си колега Трент Гандър, Карли е окуражена да прояви своята креативност точно на място, което е създадено с такава цел.

Отзивите на потребителите на социалната мрежа са противоречиви. Важното обаче е какво мисли екипът на Valiant Labs. Засега отговор оттам няма.
 

Българският бизнес

Подобни статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg